Menu
A+ A A-

Damir Nikšić u Istočnom Sarajevu

  • Objavio:   Milan Ilic

damir niksic kulturni centar istocno novo sarajevoU organizaciji Kulturnog Centra Istočno Novo Sarajevo, 05. maja će Damir Nikšić održati stand-up komediju. Ulaz je 5KM, a komedija "Damir Nikšić u koloru" počinje u 20:00.

Damir Nikšić je konceptualni umjetnik, slikar, stand-up komičar, novinar, pisac. Gotovo da nema vida umjetnosti u kome se ovaj umjetnik nije okušao sa velikim uspjehom.

Damir Nikšić je ipak najpoznatiji kao "savjest" naših naroda i narodnosti, koji na svoj osoben način, svakodnevno putem svog youtube kanala, izvještava o našoj svakodnevici.

Ukoliko ste oduvijek željeli da čujete najbolji balkanski stand-up nastup, a niste znali gdje i kako, onda 05.05.2017, dođite u Kulturni Centar Istočno Novo Sarajevo i budite dio večeri koju ćete dugo pamtiti.

nazad na vrh

Pozorište

Studentsko pozorište: Audicija za prijem …

Objavljeno: 22.10.2017 - 13:40 / Hits:939 puta

Studentsko pozorište iz Pala u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, u Kulturnom centru, održaće audiciju za prijem novih članova i time proširiti svoj trenutni ansambl. Svi zainteresovani kandidati treba da popunjen prijavni obrazac dostave na mail: . do utorka, 24. oktobra. Paljansko pozorište je osnovano kao udruženje građana 2009. godine, a tokom ovog mjeseca proslaviće svoj osmi rođendan. Do sada je odigrano 12 premijera, koje prati veli...

Radio Sa-RS