Menu
A+ A A-

SDS: Vidaković ne govori istinu

  • Objavio:   Redakcija

sds grb zastavaSrpska demokratska stranka (SDS) osudila je danas posljednji istup u medijima potpredsjednika Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Marka Vidakovića u kojem je, kako tvrde u SDS-u, iznio niz lažnih optužbi na račun Srpske demokratske stranke i predsjednika Opštinskog odbora SDS Srebrenica Momčila Cvjetinovića.

''Ovakve optužbe koje već duži vremenski period dolaze iz SNSD-ove kuhinje nisu ništa drugo nego čista zamjena teza i skretanje pažnje sa gorućih problema građana Republike Srpske i nemoći aktuelne vlasti da se sa tim problemima nosi. SDS podsjeća neupućenog Vidakovića da je upravo SNSD zajedno sa SDA od 1998. godine vladao Srebrenicom, na čijem čelu je tada bio Radomir Pavlović te da je jedini rezultat te vladavine iseljavanje Srba i Bošnjaka, i mahinacije sredstvima iz donacija koja nisu bila mala'', navodi se u saopštenju SDS.

Iz Srpske demokratske stranke navode da ne treba zaboraviti da je ''upravo SNSD taj koji je nedavno odlučio da raskine koalicioni sporazum sa SDS Srebrenica'', i pitaju SNSD da li je to pokazatelj patriotizma i njihove, kako kažu, lažne borbe za Republiku Srpsku i njene građane.

Potpredsjednik SNSD-a Marko Vidaković rekao je da rušenje skupštinske većine u Srebrenici, u kojoj su većinu činili Srbi, i formiranje nove, koju sad čine Bošnjaci, predstavlja izdajnički potez SDS-a.

 

 

 

Poslednji put izmenjenosubota, 29 april 2017 17:40
nazad na vrh

Republika Srpska

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com