Štrumfovi i Paklene ulice F8 na repertoaru Kulturnog centra

filmovi kc insNa repertoaru Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo za mjesec maj nalazi se dugo očekivani  akcioni film ''Paklene ulice 8'', kao i animinirani 3D film ''Štrumfovi se vraćaju'', koji su zaposleni u Centru namijenili za naše najmlađe.

Oba filma biće prikazana 3. maja, odnosno ''Paklene ulice'' u 21 čas, dok će ''Štrumfovi'' biti emitovani u 17 časova.

Poslije ''Paklenih ulica 7'' iz 2015. godine, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svjetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svjetskog filma svih vremena, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovječniji filmskih serijala svih vremena: PAKLENE ULICE 8.
 
Sad kad su Dom i Leti na medenom mjesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji vječito putuje po svijetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu.

Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svijet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobjegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.
 
Od obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći cijeli svijet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svjetskoj sceni, i vratila kući čovjeka koji je od njih napravio porodicu.

''Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije''

Za razliku od svojih prethodnika, ''Štrumpfovi: Skriveno selo'' u cjelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled!

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel.

Upustivši se na ovo nevjerovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

Ulaz na projekcije oba filma košta po 4 KM. Ulaznice možete kupiti u poslovnim prostorijama Kulturnog centra radnim danima.

 

 

nazad na vrh