Izlagači i zakupci iz cijele BiH na otvaranju Gradske pijace

gradska pijaca pale2Zakupci i izlagači iz cijele Bosne i Hercegovine, odosno iz Pala, Prače, Breze, Goražda, Gračanice, Čapljine, Travnika, Sarajeva, spremni su za otvaranje Gradske pijace Pale.

Investicija ukupne vrijednosti četiri miliona konvertibilnih maraka realizuje se u dvije etape, a ključna, prva etapa koja se odnosi na natrkrivenu pijacu i parking, upravo je okončana.

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da svojim prisustvom uveličate svečanost otvaranja Gradske pijace Pale, u subotu, 29.04.2017. godine u 12:00 časova na lokaciji stare pijace, u ulici Srpskih ratnika bb, Pale  (preko puta crkve Uspenja presvete Bogorodice).

Stanovnici opštine Pale dobiće mjesto trgovine, razmjene, inspiracije i razgovora – Pale konačno imaju pijacu - na starom mjestu, ali u novom ruhu, navode iz Uprave Gradske pijace Pale za Sarajevo-RS. 

Uz prigodan zabavni program biće obilježeno otvaranje omiljenog mjesta susreta svih stanovnika Pala a ceremoniji svečanog otvaranja, uz brojne zvanice i stanovnike opštine Pale, prisustvovaće gradonačelnik Istočnog Sarajeva, Nenad Vuković i načelnik opštine Pale, Boško Jugović.

Gradska pijaca Pale jedna od najsavremenijih i najvećih tržnica sa kapacitetima 84 prodajne tezge, dijelom za prodaju suhomesnatih i mliječnih proizvoda sa 31 rashladnom vitrinom, 12 poslovnih prostora te sopstvenim parking prostorom kapaciteta 85 parking mjesta.

U sklopu pijace, kao zakupci, radiće od prvog dana proizvođači i prodavci voća, povrća, cveijeća, rasada iz cijele BiH kao i poslovne jedinice Z Marketa (Zvorničanka d.o.o.), Duhanprometa d.o.o., mesare Brojler d.o.o., pekare Željo d.o.o., ribarnice Gušti mora s.r., kladionice SPORTPLUS, LA-MA s.r., mesare Rosuljaš s.r. i drugi.

 

 

 

Zadnji put promjenjenpetak, 28 April 2017 10:40
nazad na vrh