Menu
A+ A A-

Nina Stevanović vjeruje u ''Jahorinu''

  • Objavio:   Redakcija

nina stevanovic 750x350Posle osvajanja titule prvaka Republike Srpske i plasmana u Premijer ligu odbojkašice "Jahorine" imaju lijepu priliku da i u najmasovnijem odbojkaškom takmičenju, gdje su učešće uzele 43 ekipe, izbore nastavak nadmetanja.

U sklopu prvog kruga odbojkaškog Kupa Republike Srpske, igraće u Gradišci protiv drugoligaša "Servitiuma".

U dobrom raspoloženju i pune samopouzdanja šampionke Srpske idu u Gradišku. Mlada i talentovana Nikolina Stevanović koja igra na poziciji libera, ove je  sezone dobila priliku i ukazano povjerenje igrom opravda, vjeruje u svoje "Jahorinke".

"Čeka nas izuzetno dug put, mala sala i teška utakmica, a i Kup je specifično takmičenje, te neće biti ni malo lako protiv drugoligaša koji je igrao i kvalifikacije za plasman u Prvu ligu", izjavila je Stevanovićeva te dodala da će maksimalno biti oprezne, uvažavati protivnika i neće olako ući u utakmicu.

U meč ulazimo sa jasnim ambicijama da ostvarimo pobjedu rekla je libero ''Jahorine'' Nikolina Stevanović.

"Ja sam uvijek optimista i vjerujem u svoju ekipu. Mi smo šampionke “Srpske” i nadam se da ćemo parket napustiti uzdignuta čela i nastaviti  takmičenje u Kupu", poručila je simpatična Nina Stevanović koju krase najljepše vrline i u svemu je za primjer.

Utakmica između odbojkašica ''Servitiuma''  i ''Jahorine'' igra se u subotu 29. aprila od 14:00 časova u sali Srednje stručne i Tehničke škole u Gradišci.

Meč će suditi Kristina Pantelić-Babić iz Banja Luke i Mia Čarakovac iz Kozarske Dubice, a delegat-kontrolor biće Boran Kavić iz Banja Luke.

Pobjednika meča iz Gradiške u drugom krugu za ulazak u 1/4 finala Kupa Republike Srpske čekaju odbojkašice ''Glasinca'' iz Sokoca, a utakmica je na rasporedu 6/7 maja.

U najmasovnijem odbojkaškom takmičenju, uključuju se u četvrtfinalu i ''Jedinstvo'' Brčko, ''Gacko'', ''Bl Voley'' Banja Luka, ''Modriča'', ''HE na Drini'' Višegrad, ''Radnik'' Bijeljina i ''Derventa''.

 

Poslednji put izmenjenosreda, 26 april 2017 16:48

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Sport

Radio Sa-RS