Menu
A+ A A-

DNS će imati svog kandidata na izborima

  • Objavio:   Redakcija

 

marko pavic govorPredsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS) Marko Pavić rekao je večeras na Osmoj redovnoj izbornoj skupštini DNS u Doboju da će ova stranka imati svog kandidata na predstojećim izborima 2018. godine, za predsjednika Republike Srpske ili srpskog člana Predsjedništva BiH.

Pavić je novinarima rekao da su do sada te pozicije prepuštali koalicionim partnerima, ali da smatra da imaju snagu da nose jednu od tih funkcija i očekuju da će njihovi partneri imati korektan stav.

U medijima se ovih dana kao potencijalni kandidat za predsjednika Republike Srpske pominjao aktuelni predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, ali prvi čovjek DNS-a kaže da je rano govoriti o imenima, jer ova stranka u junu tek završava unutarstranačke izbore.

''Demokratski narodni savez želi da ostvari veći uticaj u Narodnoj skupštini i naročito u Vladi Republike Srpske, jer imamo i program i način kako bi neke stvari rješavali brže nego što se one sada rješavaju'', rekao je Pavić.

Istakao je da je zadovoljan postignutim rezultatim Gradske organizacije DNS u Doboju, koja je večeras reizabrala dosadašnjeg predsjednika Slava Gligorića na novi, četverogodišnji mandat.

 

 

 

 

Poslednji put izmenjenočetvrtak, 20 april 2017 22:14

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS