Menu
A+ A A-

Bulajić odustao od kandidature

  • Objavio:   Redakcija

protesti sokolacRajko Bulajić neće se kandidovati na mjesto direktora Šumskog gazdinstva ''Romanija'' na Sokocu, a članovi sokolačkog SNSD-a neće održati miting podrške, saopšteno je iz Opštinskog odobra ove stranke na Sokocu.

Prema saopštenju u kojem se navodi da je Bulajić povlači iz kandidature zbog ''političkih razloga'', odbornici iz ove stranke, punu podršku daju Jovanu Golijanu za izbor na mjesto v.d. direktora ŠG ''Romanija''.

U saopštenju se navodi da se Bulajić povlači i iz razloga kako se stanovnici Sokoca ne bi ''uznemirili'' protestima koje su organizovali ''ljudi bliski SDS-u''. 

Iz opštine Sokolac je prethodno saopšteno da će drvoprerađivači sa područja opštine održati sutra mirne proteste ispred zgrade ŠG ''Romanija'' te na taj način izraziti nezadovoljstvo, da se na mjesto direktora imenuje Bulajić.

Iz Opštine traže od Javnog preduzeća ''Šume Republike Srpske'' da na mjesto direktora ŠG ''Romanija'' imenuje direktora koji će sarađivati sa lokalnim drvoprerađivačima jer su oni nosioci privrednog razvoja opštine Sokolac.

 

 

 

 

 

nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com