Menu
A+ A A-

Ukraden ''Golf'' u Hilandarskoj ulici

  • Objavio:   Redakcija

policija rs hauba novaU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljeno je jedno krivično djelo, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

U Hilandarskoj ulici, opština Istočno Novo Sarajevo, 09.04.2017. godine, sa parking prostora otuđeno je putničko motorno vozilo ''Golf 5''. Izvršen je uviđaj, saopšteno je za Sarajevo-RS  iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje na identifikaciji izvršioca (izvršilaca) i rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

Na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici Policijske stanice Sokolac, 09.04.2017. godine, na livadskoj parceli u mjestu Barnik, opština Sokolac, pronašli su napušteno putničko motorno vozilo ''Golf 4''.

Izvršenim provjerama utvrđeno je da je navedeno vozilo otuđeno pomenutog dana u jutarnjim časovima na području Kantona Srajevo, naveli su iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj kojim su konstatovana oštećenja brave prednjih vrata kao i kontakt brave za startovanje vozila. Predmetno vozilo je prevezeno na parking prostor policijske stanice i vraćeno je vlasniku.

 

 

 

nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com