Menu
A+ A A-

Oduzeto oružje prilikom pretresa kuće

  • Objavio:   Redakcija

policija2

U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, registrovano je jedno narušavanje javno reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, saopšteno je za Sarajevo-RS iz CJB Istočno Sarajevo.
Policijski službenici Policijske stanice Pale juče, 6. aprila, na osnovnu naredbe Osnovnog suda Sokolac, izvršili su pretres porodične kuće lica T.V. na Palama i tom prilikom oduzeli vatreno oružje.

Tokom pretresa kod lica T.V. pronađeni su automatska puška i pištolj marke ''CZ'' sa osam komada metaka. U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv imenovanog biti podnesen izvještaj o počinjenom KD ''Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija''.

- U mjestu Radonjići, opština Pale, policijski službenici su u šumi pronašli putničko motorno vozilo ''Mercedes''. Izvršenim provjerama utvrđeno je da je navedeno vozilo ukradeno na Ilidži, Kanton Sarajevo, danas 5. aprila 2017. godine.

Takođe, utvrđeno je da registarske oznake na pomenutom motornom vozilu pripadaju drugom vozilu. Izvršen je uviđaj, a vozilo je prevezeno na parking prostor Policijske stanice Pale i biće vraćeno vlasniku.

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

nazad na vrh

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS