Izložba fotografija za pomoć Snežani Puhalo

Napišite komentar

snezana puhalo plakat sarsProdajna izložba fotografija Vedrana Kurteša otvorena je u Istočnom Sarajevu, a prikupljena sredstva biće usmjerena za liječenje 24-godišnje Snežane Puhalo iz Kalinovika.

Kurteš je u dogovoru sa vlasnicima kafića ''Mister elefant'' dogovorio da se aktivnije uključe u akciju pomoći Snežani, tako što će izložiti neke njegove radove, koje posjetioci mogu da kupe i na taj način pomognu Snežani Puhalo.

Cijena jedne fotografije iznosi 50 KM i namijenjena je onima koji kroz kupovinu žele da učestvuju u humanoj misiji, a da im zauzvrat ta fotografija ostane kao svjedočanstvo njihove humanosti.

Od 25 izloženih fotografija, do sada je prodato oko osam, a Kurteš je apelovao na sve ljude dobre volje i koji su u mogućnosti da kupe neku fotografiju, da zajedno spasu jedan mladi život.

''M:tel'' humanitarni broj 1415 otvoren je do 31. marta, zato apelujemo da na taj način brže i lakše donirate 1 KM za liječenje Snežane Puhalo, koja se prema saznanjima Sarajevo-RS  portala nalazi u Italiji i čeka na transplataciju od donora.

Zbog nedostatka mjesta na klinici u Padovi, Snežana se nalazi u privatnom smještaju i nada se skorijoj operaciji i transplataciji jetre, koja je oštećena zbog Vilsonove bolesti od koje je oboljela.

Takođe, još uvijek je aktivan žiro račun otvoren kod NLB banke Banjaluka, u KM: 562-006-81086626-27 i devizni /IBAN: BA395620068137887951 - SWIFT BIC RAZBBA22.

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh