Menu
A+ A A-

Karatistima Slavije sedam medalja u Pljevlji

  • Objavio:   Miljan Rasevic

karatisti slavije pljevlja sarsKarate klub Slavija učestvovao je na Međunarodnom turniru ''Pljevlja Open'' u Pljevlji, Crna Gora, gdje je nastupio u konkurenciji 37 klubova, 400 takmičara iz šest država. Karatisti Slavije osvojili su ukupno sedam medalja od toga dvije srebrne i pet bronzanih.

Srebro su osvojili Teodora Perić (seniorke) i Luka Avramović (junior -68kg). Osvajači bronzanih medalja su Anđela Eraković (kate junior), Dragan Tambur (borbe junior -61kg), Marina Kurteš (borbe kadet -54), Vladimir Tešan (borbe junior -68) i muška juniorska ekipa u borbama.

Trener karatista Slavije Dejan Vukadin za Sarajevo-RS je rekao da je više nego zadovoljan uspjehom takmičara jer je konkurencija bila veoma jaka.

''Radilo se o jednom od najkvalitetnijih takmičenja u regionu. Konkurencija je bila veoma kvalitetna i jaka, i svi takmičari Slavije su ostvari srce na tatamiju'', rekao je Vukadin.

On je dodao da mlađe ekipe Slavije sutra očekuje važno takmičenje, a radi se o Regionalnom prvenstvu Republike Srpske u Bileći. Sljedećeg vikenda karatisti Slavije učestvovaće na Bušido kupu u Banjaluci.

Pored takmičara iz Republike Srpske i FBiH, danas su učestvovali i karatisti iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bugarske i Makedonije.

 

 

 

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

nazad na vrh

Radio Sa-RS