Menu
A+ A A-

Tukao ženu na ulici

  • Objavio:   Redakcija

policija lukavica sarsU toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je šest krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, a dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, saopšteno je za Sarajevo-RS  iz CJB Istočno Sarajevo.

Policijska stanica Istočno Novo Sarajevo, 16.03.2017. godine, zaprimila je anonimnu prijavu da je jedno muško lice fizički napalo ženu u Karađorđevoj ulici, opština Istočno Novo Sarajevo.

Odmah nakon prijave policijski službenici su izašli na lice mjesta, te zatekli D.Đ. koji je u vidno alkoholisanom stanju više puta pesnicom udario svoju suprugu po glavi i vratu, saopšteno je za Sarajevo-RS.

Osumnjičeni je lišen slobode, a oštećena je upućena na ukazivanje ljekarske pomoći u nadležnu zdravstvenu ustanovu, navode iz CJB Istočno Sarajevo.

O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela „Nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici“.

* Policijskoj stanici Pale, 16.03.2017. godine, prijavljeno je da je u naselju Briježđa, opština Pale, D.Ć. oborio jedno četinarsko stablo koje je palo na elektroenergetsku mrežu, nakon čega je došlo do prekida napajanja električnom energijom navedenog naselja.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca izvršen je uviđaj. U toku je kompletiranje i dokumentovanje predmeta nakon čega će protiv osumnjičenog biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ''Oštećenje ili uništenje javnih uređaja''.

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

nazad na vrh

Radio Sa-RS