Menu
A+ A A-

Cvijanović: Sigurna sam da će se izgraditi nova bolnica Istaknut

  • Objavio:   Miljan Rasevic

sjednica snsd lukavica sarsPremijer Republike Srpske Željka Cvijanović sinoć je učestvovala na sjednici opštinskih odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Novom Sarajevu, gdje je rekla da je od suštinskog značaja da se ljudima obezbjedi više posla.

Ona je istakla da će to biti opredjeljenje vlada Republike Srpske i Srbije, ne samo kada je riječ o području Istočnog Sarajeva, nego i cijele Republike Srpske.

"Srbija je voljna da bude na usluzi građanima Republike Srpske, da pomogne određenim zajedničkim projektima jer postoji nekoliko strateških stvari koje su izuzetno važne za ovaj kraj'', rekla je Cvijanovićeva, i dodala da je Vlada Republike Srpske uradila nekoliko strateških projekata na području Istočnog Sarajeva.

"Uz ono što smo već uradili, svakako postoji opredjeljenje da se gradi nova bolnica. Sigurna sam da će se to desiti uskoro. To smo davno obećali, mogli smo i da završimo taj postupak, ali bilo je nekih komplikacija u procesu odabira izvođača", navela je Cvijanovićeva.

Premijer Republike Srpske rekla je da je velika pažnja posvećena i Univerzitetu u Istočnom Sarajevu, gdje će biti nastavljena i izgradnja infrastrukture.

''Zajednički sastanak opštinskih odbora SNSD-a jedna od redovnih aktivnosti dogovorenih na partijskim organima, odnosno da svi ljudi iz rukovodstva partije obiđu teren, a cilj je da se utvrdi šta će se raditi u narednom periodu'', istakla je Cvijanovićeva.

Ona dodaje da će biti riječi i o nekim političkim porukama i pripremama za opšte izbore naredne godine.

"Uvjerena sam da će SNSD, kao i do sada, ponovo pokazati da je najjača politička partija u Republici Srpskoj, partija koja upravlja procesima, koja ima povjerenje građana. SNSD će pripremiti i uraditi sve što je potrebno da još jednom pokaže da je pobjednik'', navodi ona.

Na sinoćnjem sastanku na Elektrotehničkom fakultetu prisustvovali su visoki funkcioneri Saveza nezavisnih socijaldemokrata Marko Vidaković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Zoran Tegeltija ministar finansija, Staša Košarac šef Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, te predsjednici regionalnog i opštinskih odbora SNSD.

 

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Poslednji put izmenjenopetak, 17 mart 2017 10:25

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS