Menu
A+ A A-

Sokočaninu oduzeto vozilo na Palama

  • Objavio:   Redakcija

policija hauba sars 1U toku protekla 24 časa na području Centra prijavljeno je jedno krivično djelo, nisu registrovana narušavanja javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda.

Policijski službenici Stanice javne bezbjednosti Pale, 15.03.2017. godine, u Ulici Jovana Cvijića, opština Pale, zaustavili su putničko motorno vozilo ''VW Golf 3'' kojim je upravljao B.B. iz Sokoca.

Prilikom kontrole utvrđeno je da imenovani ne posjeduje identifikacionu dokumentaciju od vozila, te je isključen iz saobraćaja. Izvršenim provjerama u bazi podataka utvrđeno je takođe da registarske tablice ne pripadaju navedenom vozilu.

O događaju je obavješten dežurni tužilac koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji na dokumentovanju krivičnog djela ''Posebni slučajevi falsifikovanja isprave''.

Krim tehničkim pregledom vozila očitana su dva različita broja šasije, te konstatovano da kontakt brava starta motora nije ispravna i da se vozilo stavlja u pogon uz pomoć improvizovanog džeka.

U toku je rad na utvrđivanju stvarnog broja šasije predmetnog vozila, te porijekla i vlasništva vozila, nakon čega će biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

nazad na vrh

Radio Sa-RS