Menu
A+ A A-

Peti Međunarodni kongres u organizaciji Tehnološkog fakulteta na Jahorini

  • Objavio:   Miljan Rasevic

hotel bistrica kroz drvece snijegHotel ''Bistrica'' na Jahorini biće domaćin Petog Međunarodnog kongresa na temu ''Inženjerstvo, ekologija i materijali u procesnoj industriji'' u organizaciji Tehnološkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Cilj kongresa, koji će se održati od 15. do 17.3.2017. godine, jeste da stimuliše razmjenu rezultata i ideja u oblastima koje ovaj kongres obuhvata kao i njegovanje saradnje između akademske zajednice, privrede i državnih institucija. 

Takođe, hotel ''Bistrica'' će biti domaćin i 75. tradicionalnog Susreta Omladinskih zadruga, koji će se, u organizaciji Saveza omladinskih zadruga Republike Srpske, održati od 16. do 19.3.2017. godine. Ovaj susret okuplja oko 100 učesnika iz Republike Srpske, Srbije i Crne Gore.

Pripadnici Saveza medicinskih sestara i tehničara Republike Srpske će boraviti u hotelu ''Bistrica'' u periodu od 17. do 19.3.2017. godine, gdje će održati Okrugli sto na temu ''Obrazovanje'', saopšteno je za Sarajevo-RS  iz Olimpijskog centra ''Jahorina''.

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Foto: oc-jahorina.com

Poslednji put izmenjenoutorak, 14 mart 2017 20:02
nazad na vrh

Radio Sa-RS