Menu
A+ A A-

Skupština opštine Istočna Ilidža stavila van snage odluku o nabavci prostora za smještaj policijske stanice

  • Objavio:   Miljan Rasevic

sjednica21122014 1Na današnjoj sjednici Skupština opštine Istočna Ilidža stavila van snage odluku o nabavci prostora za smještaj policijske stanice u ovoj opštini, do završetka reorganizacije Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Skupština insistira na unapređenju bezbjednosti građana Istočne Ilidže, a od predstavnika MUP-a Srpske traži da se prilikom reorganizacije vodi računa o specifičnostima ove opštine i ranijim zahtjevima Skupštine opštine Istočna Ilidža.

Kada je riječ o Javnoj zdravstvenoj ustanovi ''Apoteka'', načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović novinarima je rekao da u poslovanju ove ustanove postoje određeni problemi i da je predloženo uvođenje treće smjene kao jednog od načina za unapređenje rada.

Božović je istakao da postoje i određene nesuglasice u stavovima odbornika o radu komunalne policije, te je najavio novi način rada ove službe. Načelnik opštine je napomenuo da su mnoge privatne površine na području Istočne Ilidže zapuštene i da ih vlasnici ne održavaju na adekvatan način.

Načelnik Božović je dodao da će se takva pitanja u narednom periodu rješavati kažnjavanjem vlasnika parcela koji ne budu održavali privatne površine.

Na današnjoj sjednici Skupštine opštine Istočna Ilidža verifikovani su mandati odbornicima Darku Bosiljčiću (NDP) i Darku Saniću (SDS).

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Foto: arhiva

nazad na vrh

Radio Sa-RS