Menu
A+ A A-

Obilić i Gen prikupili 780 KM za Marka Pavlovića Istaknut

  • Objavio:   Miljan Rasevic

obilic gen za marka sars 1Košarkaši ''Obilića'' sa Pala i ''Gena'' iz Sarajeva večeras su u Sportsko-rekreativnom centru ''Peki'' na Palama odigrali prijateljski meč, bez rezultatskog značaja, koji je ujedno bio i humanitarnog karaktera.

Ulaznica na meč se naplaćivala, simbolično, 1 KM, a prema riječima organizatora večeras su uspjeli da skupe 780 KM od prodatih ulaznica i  bi novac će biti proslijeđen za liječenje 14-godišnjeg Marka Pavlovića iz ove opštine.

Predsjednik Košarkaškog kluba ''Obilić'' Mladen Koprivica izrazio je zadovoljstvo velikim odzivom građana na večerašnji humanitarni meč, te se zahvalio svima koji su odvojili vrijeme i novac da podrže akciju i doniraju novac za Marka, kojem je novac za dalje liječenje neophodan.

''Rezultat večerašnje utakmice je u drugom planu, pobjednik uopšte nije bitan, ali je bitno da naš Marko pobijedi u svojoj utakmici, a to je da se izliječi, što mu mi iz KK ''Obilić'' zaista želimo'', rekao je Koprivica novinarima.

On je dodao da će se ulaz na naredne dvije utakmice ''Obilića'' naplaćivati, a novac će biti takođe proslijeđen na račun porodice Pavlović sa Pala. 

Emir Halimić, trener KK ''Gen'' i ujedno jedan od vlasnika ove škole košarke, izrazio je zadovoljstvo što su dobili poziv iz KK ''Obilić'' da gostuju na Palama i učestvuju u humanitarnoj akciji pomoći za Marka Pavlovića, koju su rado prihvatili.

''Ovo su stvari koje zbližavaju ljude i djecu, i ja se iskreno nadam da ćemo i dalje sarađivati i razvijati dobre sportske odnose'', istakao je Halimić.

On je dodao da veliki broj roditelja putuje na utakmice ''Gena'', gdje igraju njihova djeca, i oni su na taj način večeras učestvovali i pomogli humanitarnu akciju za dječaka Marka Pavlovića.

Sredstva se mogu uplatiti na žiro račun otvoren u NLB banci: 562-012-81159817-59 (KM) na ime Slađana Pavlović. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj 065/253-821 - Slađana Pavlović.

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Poslednji put izmenjenonedelja, 12 mart 2017 23:51

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS