Menu
A+ A A-

Akcija šminkanja za Snežanu Puhalo uspješno sprovedena Istaknut

  • Objavio:   Miljan Rasevic

sminkeri za snezanu 2Grupa djevojaka iz našeg grada odlučila je danas da pristupi novoj, drugoj po redu, humanitarnoj akciji u cilju skupljanja novčanih sredstava za pomoć i nastavak liječenja Snežani Puhalo iz Kalinovika.

One su tokom dana u tržnim centrima ''TOM'', na području opština Pale i Istočno Novo Sarajevo, organizovale akciju šminkanja i na taj način skupljali novčana sredstva za pomoć Snežani, kojoj je potrebna transplatacija jetre.

Jedna od šminkerki, od ukupno njih 18 koliko učestvuje u akciji, Vladana Butulija rekla je novinarima da su odlučili da ponovo krenu u akciju šminkanja za pomoć Snežani Puhalo iz razloga što su se i prošlogodišnje akcije za Miu i Radomira, takođe organizovane u Palama i u Istočnom Novom Sarajevu, pokazale uspješno.

''Ovo je naša druga humanitarna akcija, prošle godine smo organizovali humanitarnu akciju za Miu i Radomira, a danas smo odlučili da pomognemo Snežani Puhalo. U akciji učestvuje ukupno 18 djevojaka podijeljenih na grupe u Palama i u Istočnom Novom Sarajevu, koje danas šminkaju građane, a sav novac će biti uplaćen na žiro račun Snežane Puhalo'', rekla je Butulija.

Ona je dodala da se nada da će naredne sedmice akcija biti organizovana za Marka Pavlovića sa Pala, kojem je takođe otkrivena Vilsonova bolest koja napada jetru. 

Akciju su pomogli TC ''Tom'' - kafe ''Galerija'', Aleksandar cosmetics, CM market, Miks iz Bijeljine i Aleksandra Gudelj, koja je poklonila šminku.

Snežana Puhalo (24) se trenutno nalazi na klinici u Padovi, gdje se vrše pripreme i ispitivanja pred operaciju i transplataciju jetre. Njoj je na VMA otkrivena Vilsonova bolest koja napada jetru, pa je zbog toga hitno potrebna transplatacija, a za šta je potrebno 85.000 evra.

Sredstva za pomoć Snežani Puhalo mogu se uplatiti na račune otvorene kod NLB banke Banjaluka u KM: 562-006-81086626-27 i devizni /IBAN : BA395620068137887951/SWIFT BIC RAZBBA22, na ime Snežana Puhalo /JMBG: 1012993136532/.

Takođe, aktivan je i ''Mtel'' humanitarni broj 1415, na koji pozivom donirate 1 KM

 

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Radio Sa-RS