Menu
A+ A A-

Snijeg otežava saobraćaj preko Romanije

  • Objavio:   Redakcija

snijeg voznja niz romanijuZbog nestabilnih vremenskih prilika,slabog snijega na području Romanijske regije i u višim planinskim predjelima donjeg Podrinja, te kiše u nižim predjelima Republike Srpske, saobraćaj se odvija po pretežno mokrim kolovozima, saopšteno je za Sarajevo-RS iz AMS Republike Srpske.

Vozačima skrećemo pažnju na povremeno jake udare vjetra na području Hercegovine i Kneževa. Zbog izlijevanja vode na kolovoz, još uvijek je u prekidu odvijanje saobraćaja na području Pelagićeva u naselju Čendići, gdje je voda oštetila most.

Na dionicama u usjecima i pored kamenih kosina skrećemo na učestale odrone zemlje i kamenja na kolovoz. Izdvajamo putne pravce: Karanovac – Kneževo - Ugar, Karanovac - Crna Rijeka - Mrkonjić Grad, Sarajevo - Foča, Foča - Šćepan Polje, Višegrad – Ustiprača - Rogatica i Višegrad - Brodar-Rudo.

Na dionicama gdje se izvode radovi,saobraćaj je regulisan dodatnom signalizacijom i njeno poštovanje je obavezno. Na svim putnim pravcima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

 

 

 

 

 

Izvor i foto: sarajevo-rs.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Servisne informacije

Radio Sa-RS