Menu
A+ A A-

Sjekirom napao ljude na željezničkoj stanici

  • Objavio:   Redakcija

napad na zeljeznickoj stanici diseldorfPolicija je u Diseldorfu uhapsila muškarca (36) nakon napada sjekirom na željezničkoj stanici u kom je sedam ljudi povrijeđeno, od kojih je troje s teškim povredama.

Osumnjičeni muškarac je, prema poslednjem saopštenju policije, porijeklom sa prostora Kosova, Srbija, nastanjen u njemačkom gradu Vupertalu udaljenom 28 kilometara od Diseldorfa.

Policija navodi i da osumnjičeni za napad sjekirom ima "očigledne psihičke probleme", prenosi "Raša tudej". Napad sjekirom dogodio se u četvrtak oko 21 čas, a policija je najpijre saopštila da je povrijeđeno pet osoba, da bi kasnije obavjestila da je broj povrijeđenih porastao na sedam, od kojih je troje teško povređeno.

Policija je pronašla sjekiru kojom je izveden napad, ali u početku nije bilo jasno da li je napadač djelovao sam ili je imao saučesnike. Zabunu je izazvao snimak sa sigurnosne kamere, na kojem se vidjela još jedna osoba kako bježi sa mesta zločina.

Nakon preliminarne istrage, policija je potvdila da je vjerovatno da je ranjavanje sekirom djelo jednog čoveka. Portparol policije je ranije rekao da je osumnjičeni za napad takođe povređen i da se nalazi u bolnici.

Motivi napada za sada nisu poznati

"Nećemo koristiti riječi divljanje ili terororizam", rekao je portparol policije, preneo je Rojters, dodajući da nije bilo ozbiljnih prijetnji od novih napada.

 

 

 

 

 

Izvor: b92.net

nazad na vrh

Svijet

Radio Sa-RS

facebook_page_plugin

Sarajevo-RS.com