Menu
A+ A A-

Šešelj vjeruje da će pobijediti u drugom krugu na izborima

  • Objavio:   Redakcija

vojislav seselj press konferencija 1Predsjednik Srpske radikalne stranke prof. dr Vojislav Šešelj istakao je na današnjoj konferenciji za medije da je pozitivno to što će se i Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić kandidovati na predstojećim predsjedničkim izborima.

Šešelj je ocijenio da kandidaturom Tomislava Nikolića Aleksandar Vučić gubi svaku šansu da pobijedi u prvom krugu. On je objasnio da se Nikolić odlučio na kandidaturu podstaknut podrškom Miroslava Miškovića i određenih zapadnih struktura.

Predsjednik Srpske radikalne stranke je naveo da su i Vučić, i Nikolić, i Jeremić i Janković prozapadni kandidati i da je jedino on proistočni kandidat koji se zalaže za pristupanje ODKB-u i što užu saradnju sa Ruskom Federacijom. Šešelj je najavio da će sigurno ući u drugi krug predsjedničkih izbora, gdje će mu konkurent biti Aleksandar Vučić.

Najavio je veoma tešku bitku i izrazio uvjerenje da će mu građani pokloniti povjerenje i da će biti izabran za narednog predsjednika Republike Srbije. Ocijenio je da Tomislav Nikolić nema ozbiljne šanse da uđe u drugi krug, zbog činjenice da je kompromitovan i sklon kriminalnim aferama.

Predsjednik Srpske radikalne stranke je istakao da bi najbolje bilo da sve televizije sa nacionalnom frekvencijom što prije počnu sa organizovanjem televizijskih duela.

On je najavio da je spreman da se sa svakim od protivkandidata obračuna pred najširim srpskim auditorijumom i ocijenio da bi to bila najbolja i najjeftinija predizborna kampanja.

 

 

 

 

Izvor: atvbl.com

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Region

Radio Sa-RS