Menu
A+ A A-

Aleksandar Vučić kandidat SNS za predsjednika Srbije

  • Objavio:   Redakcija

aleksandar vucic press konferencijaNakon sjednice Predsjedništva SNS-a, član Predsjedništva SNS-a Nebojša Stefanović rekao da je jednoglasno izglasano da Aleksandar Vučić bude kandidat ove stranke za predsjednika Srbije, javlja RTS.

"Јa sam uvek fer i odgovaram na svako vaše pitanje, zamoliću vas sada da ne odgovaram ništa pošto je saopštenje vrlo precizno", rekao je lider SNS-a.

U saopštenju je navedeno da Predsjedništvo srpskih naprednjaka predlaže Glavnom odboru SNS-a da za predsjednika Republike Srbije, kao svog kandidata, istakne Aleksandra Vučića. Ta odluka, kako se navodi, donijeta je jednoglasno.

"Predsjednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, obavezuje se da u najboljoj vjeri nastavi razgovore sa današnjim predsjednikom Republike Srbije, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbjedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u namjeri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbjedi njen dalji napredak. Takođe, predsjednik Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić, dužan je da razgovara sa svim partnerima Srpske napredne stranke i pokuša da obezbjedi široku narodnu podršku za pobjedu na predstojećim izborima", navedeno je u saopštenju.

Sjednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, na kojoj će biti donijeta odluka, biće održana u petak, 17. februara 2017. godine, sa početkom u 17.30 časova, u Centru "Sava".

 

 

 

 

 

Izvor: rts.rs

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Region

Radio Sa-RS