Premijera filma ''Vrati se Zone'' u KC Istočno Novo Sarajevo

vrati se zone plakat 2

Kulturni centar Istočno Novo Sarajevo spremio je zanimljiv februarski repertoar, a jedan od najinteresantnijih projekcija je premijera filma ''Vrati se Zone'' autora Juga Radivojevića, koji će biti prikazan od 23. do 25. februara sa terminima u 17 i 19 časova.

Skoro petnaest godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para iz filma ''Zona Zamfirova'' dvije godine nakon vjenčanja.

Režija je povjerena Jugu Radivojeviću, a iza produkcije filma stoje Pink international i produkcija "Vrati se Zone". 

Glavni protagonisti i njihova borba da sačuvaju brak i dalje su smješteni između 1905. i 1908. godine, a producent filma Miroslav Mitić, u čijoj produkciji je realizovana i prva ''Zona Zamfirova'', ističe kako je kroz omiljenu ljubavnu priču dočarana ljepota naše zemlje u tom periodu, ali i problemi sa kojima se suočavaju mladi bračni parovi.

Lijepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Ostale uloge tumače glumačke zvijezde poput Ljiljane Stjepanović, Ljiljane Dragutinović, Tanje Bošković, Milana Laneta Gutovića, Nikole Ristanovskog, Ivana Bekjareva, Branka Đurića, Milana Kalinića, Stefana Buzurovića, Ive Stefanović i mnogi drugi.

Cijena ulaznice iznosi 4 KM, a prodaja počinje od 15. februara 2017. godine u prostorijama Kulturnog centra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

nazad na vrh