Premijera filma ''Vrati se Zone'' na Palama

vrati se zone plakatFilm Juga Radivojevića ''Vrati se Zone'' (poznat kao Zona Zamfirova - drugi dio), srpski je film iz 2017. godine, a sniman je od avgusta do kraja oktobra 2016. godine. Premijera filma održana je 24. januara 2017. godine u Beogradu.

Ovaj film, mada rađen od strane drugog režisera, sa potpuno drugom ekipom i po motivima pisca današnjice, zamišljen je kao nastavak filma Zdravka Šotre ''Zona Zamfirova'' iz 2002. godine, koji je rađen po motivima istoimenog romana Stevana Sremca.

Glavne uloge tumače Milan Vasić i Brankica Sebastijanović, odnosno Mane i Zona, koji ne mogu da dobiju djecu, a njihov idealni brak narušava Kalina koja je, iako udata, još uvijek zaljubljena u Maneta.

U filmu još igraju Nikola Ristanovski, Jugoslava Drašković, Ljiljana Stjepanović, Ljiljana Dragutinović, Nela Mihajlović, Nikola Stošić, Gorica Popović, Milan Lane Gutović, Branko Đurić, Tanja Bošković i drugi.

Premijera filma održaće se u Kulturnom centru Pale 20. februara 2017. godine u terminima od 18:30 i 20:30 časova. Ulaznice za film po cijeni od 4 KM možete kupiti na biletarnici Kulturnog centra svakim radnim danom od 8 do 15:30 časova, kao i dan projekcije filma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

nazad na vrh