Menu
A+ A A-

Jahorina među TOP 17 ski destinacija u svijetu

  • Objavio:   Miljan Rasevic

jahorina skijanje oc jahorinaBritanski portal svjetskih razmjera ''Business Insider'' je uvrstio Jahorinu među TOP 17 neobičnih destinacija za koje se malo zna, a koje posjetioce očaravaju svojom ljepotom.

Blizina sarajevskog aerodroma kao i samog grada Sarajeva je dodatna prednost ne samo za posjetioce iz Velike Britanije, već za sve inostrane goste koji se najčešće odlučuju da pored skijanja iskoriste priliku i da otkriju istorijsko blago glavnog grada Bosne i Hercegovine.

U direktnom kontaktu sa gostima saznajemo da mnogi od njih donose odluku da provedu godišnji odmor na našoj olimpijskoj planini upravo nakon što pročitaju preporuke svjetskih portala za izbor skijališta, kažu za naš portal iz OC ''Jahorina''. 

Atraktivne ski staze, moderan vertikalni transport, odlična hotelska ponuda, zadovoljavajući odnos cijene i kvaliteta, kako smještaja, tako i ski karata, te gostoprimstvo našeg naroda su prednosti Jahorine i razlog dolaska najvećeg broj posjetilaca na našu planinu.

Svakako da nam ovakva priznanja daju dodatnu obavezu da našu turističku ponudu upotpunimo i učinimo maksimalne napore da očekivanja inostranih gostiju budu ispunjena prilikom dolaska na našu olimpijsku planinu.

 

 

 

Poslednji put izmenjenopetak, 21 april 2017 23:52

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Turizam

Radio Sa-RS