Menu
A+ A A-

Predstava ''Terapija'' gostuje na Palama

  • Objavio:   Miljan Rasevic

predstava terapija disBanjalučko pozorište ''DIS teatar'' gostovaće Studentskom pozorištu na Palama, u subotu 26. novembra 2016. godine, gdje će paljanskoj publici se predstaviti glumci Smiljana Marinković i Bojan Kolopić kroz predstavu ''Terapija''.

Predstava je rađena u produkciji ''DIS teatra'' po tekstu ''Nemreš pobjeć' od nedjelje'', autora Tene Štivičić.

Terapija je priča o mladom bračnom paru koji prolazi kroz težak period. Danas, kada su razvodi češći nego ikad, da li postoje načini koji spašavaju bračnu zajednicu? Koji su to načini?

Šta da radimo kada ne možemo sa nekim, ali ne možemo ni bez te osobe? Zašto je sve u početku lepo, a posle počinjemo da se podrazumevamo jedni drugima? To su samo neka od pitanja na koje pokušavamo da odgovorimo ovom predstavom, kažu mladi glumci.

Glumci Smiljana Marinković i Bojan Kolopić igraju mladi bračni par koji prolazi kroz niz dramskih i komičnih situacija, a sve u cilju spašavanja braka.

Predstavu su režirali Belinda Božičković i Duško Stanivuk. Termin igranja predstave zakazan je za 19 časova.

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: sarajevo-rs.com

Poslednji put izmenjenopetak, 18 novembar 2016 15:04

Podijeli ovaj članak

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
nazad na vrh

Pozorište

Studentsko pozorište: Audicija za prijem …

Objavljeno: 22.10.2017 - 13:40 / Hits:108 puta

Studentsko pozorište iz Pala u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, u Kulturnom centru, održaće audiciju za prijem novih članova i time proširiti svoj trenutni ansambl. Svi zainteresovani kandidati treba da popunjen prijavni obrazac dostave na mail: . do utorka, 24. oktobra. Paljansko pozorište je osnovano kao udruženje građana 2009. godine, a tokom ovog mjeseca proslaviće svoj osmi rođendan. Do sada je odigrano 12 premijera, koje prati veli...

Radio Sa-RS