Menu
A+ A A-

Notice: Undefined index: id in /home/sarajevo/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 15

Otvoren 10. turnir u odbojci na pijesku

  • Objavio:   Miljan Rasevic

odbojka na pijesku pale 1Tradicionalni 10. po redu paljanski turnir u odbojci na pijesku, koji se svake godine održava na sportskim terenima Studentskog centra Pale na Koranu, počeo je sinoćnim duelima, a nastavljen je i danas.

U prvom meču odigranom od 16:30 časova pobjedu je odnio tandem Aleksić/Gluhović, koji je bio bolji od para Klačar Savić sa 2:0. U drugom meču pobjedu odnosi tim Šuko/Močević, koji maksimalnim rezultatom savladava tandem Golijanin/Radović.

U meču od 18:00 časova pobjedu bilježi dvojac Čvoro/Tomić protiv ekipe Košarac/Furtula M. sa 2:0, a 45 minuta kasnije ekipa Blagojević/Matović bilježi pobjedu protiv ekipe Golijanin/Radović sa 2:0.

Zvanično otvaranje turnira proglašeno je u 19:30 časova, gdje su organizatori MOK „Jahorina“ uz pomoć opštine Pale i grada Istočno Sarajevo, kao i privrednih subjekata, izrazili zahvalnost svima koji su doprinijeli da se tradicija turnira u odbojci na pijesku nastavi na Palama.

Utakmice su nastavljene od 20:00 časova, kada se igra nešto teža utakmica pa tim Veselinović/Furtula S. bilježi pobjedu protiv tima Košarac/Furtula M. sa 2:1. Ekipa Čvoro/Tomić u svom drugom meču bilježi poraz od ekipe Veselinović/Furtula S. sa 0:2.

U posljednjem meču prvog dana turnira sastali su se Tadić/Ružić koji je zabilježio pobjedu protiv tandem Lopatić/Janković sa 2:0.

Turnir je nastavljen i danas, a od 17:00 časova igraće se četvrtfinalni dueli, dok će finale biti odigrano u 21:00 čas. Na turniru učestvuje 12 ekipa, a organizatori očekuju dobru sportsku priredbu i zabavu svih posjetilaca turnira.

Nakon proglašenja pobjednika, na sportskim terenima biće priređena muzička zabava za sve prisutne.

 

nazad na vrh

Radio Sa-RS