Menu
A+ A A-

Obustava saobraćaja u Rogatici od 19:00 do 02:00 časa

  • Objavio:   Redakcija

znak stopU Rogatici će danas od 19.00 časova do sutra u 2.00 časa biti zabranjen saobraćaj za sva vozila na magistralnom putu u Ulici Srpske sloge. Saobraćaj u ovoj ulici, od raskrsnice kod Doma za starija lica „Sunce“ do raskrsnice kod „Razvojne banke“, biće zabranjen i sutra od 15.00 do nedjelje, 20. avgusta, u 2.00 časa, zbog održavanja aktivnosti povodom slave opštine Rogatica.

Za vrijeme obustave, saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne pravce, ulicama Đenerala Draže iz pravca Sokoca i Serdar Janka iz pravca Ustiprače, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Sutra će na dijelu regionalnog puta Trebinje-Herceg Novi, od Aleksine Međe do mjesta Tuli u dužini 1.100 metara biti održana auto-slalom trka „Nagrada Trebinja 2017“ koja se boduje za Otvoreno prvenstvo Republike Srpske i Šampionat BiH.

Radi nesmetanog održavanja ovog brdskog auto-slaloma, na dijelu od Aleksine Međe do Obodina biće privremeno obustavljen saobraćaj u periodima od 10.00 do 11.15, od 11.45 do 13.00 časova i od 13.15 do 14.00 časova.

U vrijeme obustave saobraćaj će biti preusmjeren na alternativni putni pravac Trebinje-Vilusi-Morinj-Herceg Novi. S obzirom da je turistička sezona u punom jeku i da je riječ o veoma frekventnom putnom pravcu, iz AMS Republike Srpske pozivaju sve koji planiraju da putuju tom dionicom da putovanje planiraju u skladu sa najavljenim privremenim obustavama saobraćaja.

U toku su radovi na izgradnji vijadukta „Mahovljani“ na auto-putu Banjaluka-Doboj zbog čega je petlja „Mahovljani“ zatvorena za saobraćaj, a vozači mogu koristiti petlju „Aleksandrovac“.

Zbog radova na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja u zoni ukrštanja sa magistralnim putem Banjaluka-Prnjavor.

Saobraćaj se odvija u oba smjera sa ograničenjem brzine kretanja vozila do 20 i do 40 kilometara na sat, a moguće su i povremene obustave saobraćaja zbog izlaska građevinske mehanizacije na put.

Radi postavljanja led markera u tunelima „Laktaši“ i „Klašnice“ na auto-putu Gradiška-Banjaluka izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja.

Zbog radova na izgradnji vijadukta na dionici magistralnog puta Nova Topola-Klašnice, na lokalitetu Mahovljanske petlje, od 23.00 do 5.00 časova dolazi do obustava saobraćaja u maksimalnom trajanju do 30 minuta, najviše četiri puta tokom ovog perioda.

Izmijenjen je režim odvijanja saobraćaja na magistralnom putu Klašnice jedan-Prnjavor, zbog regulisanja ulaza i izlaza na magistralni put vozila gradilišta, koja su angažovana na izgradnji auto-puta Banjaluka-Prnjavor, u periodu od 7.00 do 19.00 časova.

Zbog izlaska mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj izmijenjen je režim saobraćaja na regionalnom putu Prnjavor-Stanari, sekcija Prnjavorska petlja.

 

 

Poslednji put izmenjenopetak, 18 avgust 2017 13:27
nazad na vrh

Radio Sa-RS