Dva lica uhapšena zbog pucnjave u kafiću

Napišite komentar

policija golf pale sa rsU toku protekla 24 časa na području Policijske uprave Istočno Sarajevo prijavljeno je 11 krivičnih djela, nije registrovano narušavanje javnog reda i mira, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda, saopšteno je za Sarajevo-RS iz Policijske uprave.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, dana 17.08.2017. godine, oko 00:45 časova, G.Š. je prijavio da je u ugostiteljskom objektu u Ulici Stefana Nemanje, opština Istočnio Novo Sarajevo, došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom, a zatim i do upotrebe vatrenog oružja.

Policijski službenici operativnim radom došli su do saznanja da su u prijavljenom događaju učetvovala lica D.V., D.K. i D.Z.

Tokom verbalnog i fizičkog obračuna između navedenih lica dolazi do upotrebe vatrenog oružja od strane D.K., nakon čega se D.K. i D.Z. udaljavaju iz objekta u nepoznatom pravcu.

O događaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo uz čiju saglasnost i naredbu Osnovnog suda Sokolac su izvršeni pretresi stana, drugih prostorija i vozila i tom prilikom pronađeni su pištolj marke „Češka zbrojevka-Praha“ kalibra 6,35 mm. i puška M48.

Navedena lica su lišena slobode i nakon dokumentovanja predmeta protiv istih biće podneseni izvještaji o počinjenim krivičnim djelima „Ugrožavanje sigurnosti“, „Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“, „Nasilničko ponašanje“ i „Izazivanje opšte opasnosti“.

 

 

Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh