Menu
A+ A A-

Notice: Undefined index: id in /home/sarajevo/public_html/components/com_k2/models/item.php on line 15

Izgorjela sudska dokumentacija radnika ŠG „Romanija“

  • Objavio:   Redakcija

vatrogasciisU Šumskom gazdinstvu „Romanija“ u Sokocu danas je izgorjela jedna od kancelarija računovodstva. Požar su ugasli radnici, a za sada se zna da je pričinjena manja matrijalna šteta, te da je izgorio dio dokumentacije koji se odnosi na obračun primanja zaposlenih.

Radnici Šumskog gazdinstva ,,Romanija'' Sokolac jutros oko 10 časova, dok su bili na pauzi, osjetili su miris paljevine. Gorjela je jedna od kancelarija računovodtva na drugom spratu zgrade.

„Kada sam ušla i kancelariju gorjeli su papiri u jednom ćošku, a plamen je zahvatio i venecijanere na prozoru“, kaže šef računovodstva Šumskog gazdinstva „Romanija“ Sokolac Milica Mrdić.

Mrdićeva dodaje da su izgorjela sudska rješenja koja se odnose na administrativne zabrane radnika koji imaju kredite, a takvih je u tom gazdinstvu puno.

Na pitanje da li je izgorjela dokumentacija o poslovanju preduzeća Mrda odgovara odrično i dodaje da svi papiri koju su nestali u požaru postoje sačuvani u računarima.

Sokolački vatrogasci ubrzo po dojavi stigli su na lice mjesta, ali su radnici Šumskog gazdinstva „Romanija“ ugasili požar prije njihovog dolaska.

Poslednji put izmenjenosreda, 16 avgust 2017 20:36
nazad na vrh

Radio Sa-RS