Hladno i oblačno, snijeg moguć samo u višim krajevima

Hladno tokom jutra uz jači mraz i umjereno oblačno. Više oblaka biće na istoku gdje samo još na planinama može padati malo snijega. Tokom dana suvo uz sunčane periode i porast dnevne temperature.

romanija snijeg sars

Jutarnja temperatura vazduha od -8°C od -4°C, na jugu oko 0°C, u višim predjelima od -12°C.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 4°C do 10°C, u višim predjelima od 0°C.

U nedelju (25.03):

Ujutru hladno uz mraz i pretežno vedro. Tokom dana sunčano i još malo toplije. Na jugu postepeno naoblačenje koje donosi slabu kišu, a uveče će kiša padati i ponegdje na zapadu.

Jutarnja temperatura vazduha od -5°C od -2°C, na jugu oko 2°C, u višim predjelima od -9°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 6°C do 12°C, u višim predjelima od 3°C.

U ponedjeljak (26.03):

Ujutru hladno uz mraz i promjenjljivo do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje će biti tmurno uz slabu rosulju. Na planinama mjestimično provijavanje snijega. Tokom dana ostaje slično, na jugu moguć po koji pljusak.

Tendencija vremenskih prilika popodne ide u smjeru prestanka padavina i djelimičnog kidanja oblačnosti. Do večeri i noći više oblaka na istoki uz mogućnost provijavanja snijega, u ostalim predjelima suvo.

Jutarnja temperatura vazduha od 1°C od 4°C, na jugu oko 6°C, u višim predjelima od -3°C. Najviša dnevna temperatura vazduha od 6°C do 12°C, u višim predjelima od 2°C.

  • Izvor: sarajevo-rs.com
nazad na vrh

Servisne informacije

Prev Next