Menu
A+ A A-

"Kragujevčanka.rs" - prvi "lifestyle" portal za Kragujevčanke

kragujevcanka kompjuterKragujevčanka je prvi lifestyle portal namijenjen savremenoj Kragujevčanki. Osnovna ideja koncepta je da se razvije digitalni kutak u kojem će žene koje stanuju u Kragujevcu i okolnim mjestima moći da se informišu o beauty aktuelnostima, kulturnoj sceni, gastro i modnim trendovima, kao i prilikama za razvoj i napredovanje u karijeri.

Kragujevac je univerzitetski, ekonomski, zdravstveni i privredni centar Srbije, pa se životni stil jedne Kragujevčanke razlikuje od života kakav poznaju žene u Novom Sadu, Beogradu ili Nišu.

Otuda i ideja da na jednom mjestu Kragujevčanke pronađu i pročitaju baš sve što ih interesuje o njezi, zdravlju, kulturi i karijeri, a što je u skladu sa ekomonskim i kulturološkim standardima ovog dijela Srbije.

Na digitalnoj platformi "kragujevcanka.rs" čitateljke imaju priliku da se upoznaju sa beauty tržištem u Kragujevcu: istraže usluge u oblasti manikira i pedikira, frizerske salone, butike i modne ateljee, dermatološke i kozmetičke ordinacije, rekreativne centre i drugo.

Pored upoznavanja sa ponudama salona i centara u oblasti uljepšavanja, na portalu će čitateljke imati priliku da otkriju posljednje beauty trendove, upoznaju se sa proizvodima za njegu i uljepšavanje i uz malo sreće – među prvima u Srbiji probaju najnovije kozmetičke preparate dostupne na tržištu.

Cilj je da korisničko iskustvo na portalu bude takvo da se čitateljke uvek "vraćaju" po još digitalnog materijala i sadržaja. S tom namerom, za potrebe rada portala "kragujevcanka.rs" investirano je u kreiranje identiteta kroz vizuelne komunikacije i web dizajn.

Besprijekorni standardi kvaliteta, aktuelnost tema i prilagođavanje najnovijim trendovima u industriji digitalnih medija, iz redakcije portala navode da su ove tri stavke poslovna mantra koje će se "kragujevcanka.rs" pridržavati u radu.

Pratite portal "kragujevcanka.rs" i na društvenim mrežama "Facebook" i "Instagram".

 

 

back to top

Život i stil

Radio Sa-RS