Menu
A+ A A-

Posao iz snova - plata 10.000$ i ne treba diploma

kankun meksikoAko ste u potrazi za poslom, a naročito za dobro plaćenim, na kojem i ne morate previše da radite, na pravom ste mjestu.

Naime, na portalu Kankun osvanuo je primamljiv oglas za posao - ovaj portal zapošljava novog radnika koji bi predstavljao i promovisao prelijepi meksički grad Kankun, Rivijeru Maja i Jukatan, poluostrvo koje dijeli Meksički zaliv od Karipskog mora.

U pitanju su defnitivno tri veoma atraktivne turističke destinacije u Južnoj Americi, a plata novog predstavnika bila bi 10.000 dolara mjesečno!

Ono što se od kandidata zahtijeva jeste da ostanu u Kankunu 6 mjeseci (za to vrijeme će zaraditi 60 hiljada dolara!), a ono što je najzanimljivije jeste to što vam ne treba ni diploma, niti iskustvo u ovom poslu - samo pasoš i dobra volja!

Takođe, treba da budete "društveni, autentični i dinamični", kako navode u oglasu, i spremni da na originalan način predstavljate Kankun. To uključuje pisanje o putovanjima, dokumentovanje iskustava u Kankunu kroz video snimke i pravljenje što više lijepih fotografija.

Dakle, trebalo bi da vam je pisanje i pričanje na engleskom i španskom jeziku na prilično dobrom nivou.

Sve u svemu, bili biste plaćeni da energično zaronite u zanimljivu kulturu Kankuna i prikažete sve njegove ljepote, kako bi se turizam u ovom gradu dodatno razvijao.

To podrazumijeva da boravite u hotelima, ručate u restoranima, plivate sa ajkulama i istražujete džunglu. U Kankunu bi trebalo da budete od marta do avgusta 2018.

Prilikom prijave, treba da snimite kratak video u trajanju od jednog minuta, gdje ćete objasniti zašto ste baš vi najbolja osoba za ovaj posao i "aploudujete" snimak na sajt Cancun najkasnije do 17. decembra, gdje će svi ljudi moći da glasaju.

Nakon 25. decembra, najboljih 100 koje sajt odabere snimaće još jedan video, a nakon toga će petoro odabranih biti ugošćeni u Kankunu, gdje će prisustvovati intervjuu u trajanju od 4 dana. Da, dobro ste pročitali - 4 dana!

Posljednjeg dana januara, sajt će objaviti ko je dobio posao.

Dakle, ako nemate posao ili ste umorni od njega i želite novi - probajte, nemate šta ni da izgubite!

back to top

Zanimljivost

Radio Sa-RS