Menu
A+ A A-

ŽOK „Jahorina“ dočekuje šampiona BiH

jahorinkeOdbojkašice „Jahorine“ iz Pala u utakmici 2. kola Premijer lige BiH dočekuju aktuelnog šampiona BiH, ekipu „Jedinstva Bimal“ iz Brčkog.

„Jedinstvo“ na Pale dolazi kao favorit i sigurno je da želi upisati novu pobjedu na početku same sezone, dok trener domaćih Danilo Tadić kaže da će njegova ekipa uraditi sve da izbori koliko-toliko povoljan rezultat.

„Ekipa „Jedinstva“ je kvalitetniji tim koji ove sezone igra i u evropskom takmičenju. Bez obzira na to, mi smo veliki optimisti i tako ulazimo u svaki meč i pokušaćemo da što bolje odigramo ovu utakmicu“, rekao je Tadić.

On je dodao da je njegov tim dosta mlađa ekipa koja može ove godine u Premijer ligi da pokaže svoj potencijal.

„Želimo da pokažemo svoj kvalitet, uigramo tim, i optimista sam da za godinu dana možemo istu ekipu „Jedinstva“ pobijediti“, istakao je Tadić za naš portal.

Premijerligaški susret između „Jahorine“ i „Jedinstva Bimal“ igra se u petak, 13. oktobra 2017. godine sa početkom u 18:00 časova, u SPC „Peki“ na Palama.

Domaćin, ŽOK „Jahorina“, ovim putem poziva sve građane Pala koji su ih bodrili tokom šampionske sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, da dođu u petak i podrže ih u nastavku borbe za opstanak u elitnom bh. rangu ženske odbojke.

 

 

 

back to top

Istočno Sarajevo

Radio Sa-RS