Menu
A+ A A-

"Sokolice" preokretom do pobjede

odbojkasice slavije lukavica 2017Odbojkašice "Slavije" iz Istočnog Sarajeva u okviru 5. kola Prve lige Republike Srpske, nakon preokreta, savladale su "Derventu" rezultatom 3:2 (17:25, 20:25, 25:15, 25:21, 15:10).

Utakmica je loše počela po domaći sastav, koji je olako izgubio poene i gosti iz Dervente su poveli sa 1:0 u Istočnom Sarajevu.

U drugom setu, dominacija gostujećeg sastava se nastavlja, te na kraju drugog seta povećavaju vođstvo sa 2:0, pa "sokolice" stavljaju na muke.

Međutim, tim Jovice Tošića se konačno budi i kreće se odgovornijom igrom, te uspijevaju da smanje rezultat na 2:1 u setovima osvajanjam trećeg seta sa 25:15.

U četvrtom setu, "Slavija" nastavlja sa dobrom igrom i bez većih problema lome protivnika i poravnavaju rezultat u setovima na 2:2.

Peti set je srećom išao na ruku domaćina, te ga tim iz Istočnog Sarajeva osvaja u svoju korist i postavlja konačnih 3:2.

Utakmica je odigrana u Sportskoj dvorani "Slavija" u Istočnom Sarajevu.

 

Slavija: Košarac, Bojović, Rundić, Bošnjak, M.Oro, Vidaković, Dragović, Lučić, Kovač, Okiljevć, A.Oro, Sikima. Trenerii: Jovica Tošić i Slavica Govedarica.

Derventa: Holovka, Tutnjević, Makivić, Tadić, Mar. Malić, Stjepanović, Marić, Smiljić, babić, Gavrilović, Mag. Malić, Hrustić.Treneri: Vlado Kovačević, Nebojša Gavrilović.

 

Foto: facebook.com

back to top

Radio Sa-RS