Menu
A+ A A-

Ćosić obećao pomoć Avramoviću za odlazak na SP

cosic karatisti 2017Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić, organizovao je danas prijem za srednjoškolce – karatiste Karate kluba „Slavija“, koji su prvaci Republike Srpske i njihovog trenera Dejana Vukadina.

Karatisti koji su danas prisustvovali prijemu, učestvovali su proteklog vikenda na Državnom prvenstvu u Mostaru za kadete, juniore, U21 i u konkurenciji od 90 klubova i preko 800 takmičara osvojili dvije medalje i to jednu zlatnu i jednu bronzanu.

Maksim Avramović je postao prvak BiH za kadete i uspio da se okiti zlatnom medaljom i tako osigura mjesto u reprezentaciji, dok je Teodora Perić osvojila bronzanu medalju u katama U21 i takođe osigurala mjesto u reprezentaciji za Balkansko prvenstvo.

Načelnik je prije svega, još jednom čestitao na uspjehu koji su postigli kao i na uspjesima koje će tek postići, te im se zahvalio na uspješnom predstavljanju naše opštine.

Ovim povodom načelnik Ćosić je prisutnim karatistima uručio skromne novčane poklone, i u ime opštine Istočno Novo Sarajevo obećao finansijski pomoći, kao i pozvati predstavnike drugih institucija da podrže odlazak Maksima Avramovića na Svjetsko prvenstvo u Španiju.

Trener Karate kluba „Slavija“ Dejan Vukadin, zahvalio se načelniku Ćosiću na dosadašnjoj pomoći i podršci koju je opština pružala klubu.

 

 

back to top

Sport

Radio Sa-RS