Menu
A+ A A-

Snijeg ostavio bez struje pojedine opštine

snijegkabloviU proteklih 12 časova na području grada Istočno Sarajevo i Sarajevsko-romanijske regije registrovan je veliki broj kvarova na srednjenaponskim dalekovodima. Sve radne jedinice ''Elektrodistribucije Pale'' nalaze se na terenu gdje rade na otklanjanju kvarova.

Na području opštine Istočno Novo Sarajevo u kvaru su dalekovodi ''Tilava'' i ''Ivanić'', a bez napona je područje Mjesne zajednice Vojkovići, opština Istočna Ilidža.

Takođe, na području opštine Trnovo u kvaru je dalekovod ''Kijevo'', a u Foči je bez struje kompletno područje Mjesne zajednice Miljevina i dalekovod ''Slatina''.

Dalekovodi ''Kaljina'' i ''Novo Selo'' ostavili su bez struje pojedine dijelove opštine Sokolac, a u kvaru su i dijelovi dalekovoda ''Unis'' i kompletno naselje Žljebovi.

U Mjesnoj zajednici Mokro, opština Pale i u dijelu opštine Istočni Stari Grad, zbog kvarova na dalekovodu ''Sokolac'' dolazi do povremenog nestanka struje, a u nekim dijelovima struje nema već 12 časova.

Kako navode u ''Elektrodistribuciji Pale'' bez električne energije su Mjesne zajednice Borike jer su dalekovodi ''Matino brdo'' i ''Kozići'' bez napona. 

 

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 19 April 2017 14:43
back to top

Radio Sa-RS