Menu
A+ A A-

Revija ruskog filma po 9. put u Palama

revija ruskog filma moskvaDeveta Revija ruskog filma u organizaciji Željka Stojanovića održaće se u periodu od 20. do 24. oktobra 2017. godine u amfiteatru Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Ove godine biće prikazano pet filmova, među kojima su dva filma poznatog reditelja Olivera Stouna, "Razgovor sa Putinom" prvi i drugi dio, čime će ovogodišnja Revija početi i "Razgovor sa Putinom" treći i četvrti dio, koji će biti prikazan narednog dana, 21. oktobra.

U nedjelju, 22. oktobra posjetioci i ljubitelji ruskog filma imaće priliku da pogledaju film "Bitka za Sevastopolj" u režiji Sergeja Makrickija.

Četvrtog dana Revije ruskog filma biće prikazan film "Nasljednici", koji je režirao Vladimir Hotinjenko, a organizator je za posljednji dan pripremio prelijepu rusku romansu, kojom će ovogodišnja Revija biti zatvorena.

Radi se o filmu Eljdara Rzjanova "Surova romansa".

Podršku organizaciji 9. Revije ruskog filma pružila je Ambasada Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini, a Njegova ekselencija ambasador Rusije u BiH Petar Ivancov do sada je bio čest gost Revije.

Sve projekcije filmova počinju od 19:00 časova, a ulaz je besplatan.

 

back to top

Film

Besplatna škola crtanog filma uskoro u na…

Objavljeno: 06.02.2018 - 12:45 / Hits:357 puta

Pravoslavni centar za mlade "Sveti Petar Sarajevski" u saradnji sa studiom crtanog filma SCF 98 iz Niša organizuje školu crtanog filma, a upis traje do 12. februara 2018. godine. Sve prijave i dodatne informacije možete slati/dobiti na broj telefona 066 549 150 ili na e-mail adresu: ., kao i na "fejsbuk": Православни центар за младе Митрополије дабробосанске Свети Петар Сарајевски Škola je besplatna!      ...

Radio Sa-RS