Menu
A+ A A-

Strani državljanin teško povrijeđen u vatrometu u Novom Sadu

vatromet novi sad majkl noksJedan strani državljanin teško je povrijeđen tokom novogodišnjeg vatrometa koji je specijalno za doček Nove godine u Novom Sadu pripremio princ Đorđe Karađorđević.

Kako zvanično kažu u Kliničkom centru Vojvodine povrijeđeni strani državljanin M. K. je zbrinut u Intenzivnoj jedinici Urgentnog centra, pružena mu je sva neophodna medicinska pomoć i trenutno je stabilnog stanja.

"U pitanju su doboke opekotine od 15 odsto po većem dijelu tijela nastale zbog vatrometa. Povrijeđeni je pod stalnim nadzorom ljekara", kratko nam je rečeno u KCV.

Kako nezvanično saznaje "Blic", moguće da je riječ o kolegi princa Đorđa Karađorđevića Majku Noksu (Mike Knox) koji je sa njim dizajnirao vatromet.

Do incidenta je kako saznaje "Blic" došlo neposredno nakon ponoći u strogom centru grada prilikom ispaljivanja vatrometa koji je aktiviran na krovu tržnog centra "Bazar".

Tamo se nalazi i jedan noćni klub koji je bio prepun gostiju u novogodišnjoj noći.

Podsjetimo, princ Đorđe Karađorđević se više od dvije decenije bavi dizajniranjem vatrometa i dugi niz godina je nagrađivan kao inovator u tom poslu zajedno sa kolegom Majk Noksom.

 

 

 

back to top

Radio Sa-RS