Menu
A+ A A-

Predstava "Bračni par(astos)" gostuje na Palama

bracni parastosUdruženje ljubitelja umjetnosti Pale (ULJUP) u saradnji sa Kulturnim centrom Pale u petak, 26. maja u 19 časova organizuje predstavu "Bračni par(astos)" u izvođenju glumaca Gradskog pozorišta "Jazavac" iz Banjaluke.

Radnja predstave govori o Ejmi i Šonu koji jedne večeri pokreću pitanje vjenčanja. Dvadesetprvi je vijek, centar savremenog svijeta Njujork. Grad u kome svako može živjeti kako želi, najslobodnije mjesto koje možemo zamisliti.

Pa ipak, ono važno, intimno pitanje sa kojim se svako od nas suoči u jednom trenutku vječno je: udati se ili ne?

Odgovore na pitanja, "Može li se ljubav obećati samo jednoj osobi?"; "Bojimo li se obavezati se na ceo život jer živimo u vrijeme u kom se sve brzo mijenja, a ono što nam danas treba sutra odbacujemo?", dobićete ako u petak posjetite Kulturni centar Pale i pogledate ovu zanimljivu predstavu.

U predstavi igraju Snježana Mišić i Aleksandar Blanić. Predstava je rađena po tekstu Mata Morilja, a preveo je Ivan Đuričić. Lektorisala je Nataša Kecman, a reditelj predstave je Đurđa Tešić.

Za scenografiju i kostime se pobrinula Draga Purković-Macan, dok je muzika birala Đurđa Tešić.

Ulaz na predstavu je besplatan.

 

 

 

 

Last modified onWednesday, 24 May 2017 22:36
back to top

Pozorište

Studentsko pozorište: Audicija za prijem …

Objavljeno: 22.10.2017 - 13:40 / Hits:1052 puta

Studentsko pozorište iz Pala u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, u Kulturnom centru, održaće audiciju za prijem novih članova i time proširiti svoj trenutni ansambl. Svi zainteresovani kandidati treba da popunjen prijavni obrazac dostave na mail: . do utorka, 24. oktobra. Paljansko pozorište je osnovano kao udruženje građana 2009. godine, a tokom ovog mjeseca proslaviće svoj osmi rođendan. Do sada je odigrano 12 premijera, koje prati veli...

Radio Sa-RS