Menu
A+ A A-

Predstava "Balkanski seks i grad" u Istočnom Sarajevu

balkanski seks i gradPosjetioci Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo imaće priliku da u četvrtak 18. maja 2017. godine, sa početkom u 20 časova, pogledaju hit predstavu "Balkanski seks i grad".

Ovaj pozorišni performans na komičan način predstavlja priču o dvije najbolje prijateljice, Čupke i Čarne, koje razgovaraju i razmjenjuju svoja životna iskustva o muško-ženskim odnosima.

Čarna je slobodna žena i još uvijek traži čovjeka svog života, dok je Čupka udata i ima troje djece. Njih dvije vode potpuno različite načine života, ali se ipak savršeno razumiju i opet imaju slične probleme.

Na duhovit način prikazana su mnoga pitanja koja muče savremenu ženu i muškarca na Balkanu.

Američka serija "Seks i grad" osvojila je planetu baveći se ovom temom, a sad i Balkan ima nešto slično, pa se i u ovoj predstavi pojavljuje i Zvjerka, zgodni zavodnik kao iz originalnog serijala.

U predstavi igraju Miljana Gavrilović, Jovana Jelovac Čavnić i Marko Dolaš.

Predstava producenta, reditelja i koscenariste Stanka Holcera, osvojila je publiku u regionu!

Karte su u prodaji u prostorijama Kulturnog centra, a cijena ulaznice je 7KM.

back to top

Pozorište

Studentsko pozorište: Audicija za prijem …

Objavljeno: 22.10.2017 - 13:40 / Hits:1052 puta

Studentsko pozorište iz Pala u četvrtak, 26. oktobra 2017. godine, u Kulturnom centru, održaće audiciju za prijem novih članova i time proširiti svoj trenutni ansambl. Svi zainteresovani kandidati treba da popunjen prijavni obrazac dostave na mail: . do utorka, 24. oktobra. Paljansko pozorište je osnovano kao udruženje građana 2009. godine, a tokom ovog mjeseca proslaviće svoj osmi rođendan. Do sada je odigrano 12 premijera, koje prati veli...

Radio Sa-RS