Menu
A+ A A-

Promovisani diplomci Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta

promocija dif pale sarsFakultet fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Istočnom Sarajevu promovisao je danas 33 diplomirana profesora fizičkog vaspitanja, 10 diplomiranih trenera određene grane sporta i osam mastera i magistara.

Dekan Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta prof.dr Borislav Cicović rekao je novinarima da ovaj fakultet ide uzlaznom putanjom i da svake godine teže ka većem i boljem.

On je istakao da ove godine imaju u planu i radiće na tome, da se prostorije fakulteta, koji se trenutno nalazi u mjestu Stambulčić, deset kilometara udaljen od centra Pala, presele u nekadašnji studentski dom na Koranu.

"Mišljenja smo da bi to bilo dobro za naš fakultet, ali i za opštinu Pale i grad Istočno Sarajevo, jer bi tu osposobili bazen koji bi mogli svi da koriste, ne samo studenti", rekao je Cicović.

Cicović je dodao da imaju u planu uspostaviti zvaničnu saradnju sa jednim univerzitetom iz Šangaja, u smislu razmjene studenata i drugih aktivnosti.

"Imamo sopstveni kadar, svi zaposleni su iz Istočnog Sarajeva i nadamo se ćemo u budućnosti imati sluha kod predstavnika vlasti iz opštine i Vlade Republike Srpske", naveo je on.

Diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta Dimitrije Mrkajić rekao je novinarima da svoje studiranje ocjenjuje kao odlično i da mu je to dobra životna škola, u suštini.

Mrkajić je dodao da mu je najbitnije da u budućem periodu pronađe zaposlenje.

 

 

back to top

Film

Besplatna škola crtanog filma uskoro u na…

Objavljeno: 06.02.2018 - 12:45 / Hits:384 puta

Pravoslavni centar za mlade "Sveti Petar Sarajevski" u saradnji sa studiom crtanog filma SCF 98 iz Niša organizuje školu crtanog filma, a upis traje do 12. februara 2018. godine. Sve prijave i dodatne informacije možete slati/dobiti na broj telefona 066 549 150 ili na e-mail adresu: ., kao i na "fejsbuk": Православни центар за младе Митрополије дабробосанске Свети Петар Сарајевски Škola je besplatna!      ...

Radio Sa-RS