Menu
A+ A A-

Osnovna škola "Sveti Sava" proslavila 25. rođendan

danijela mrda cosic damjanovic proslavaOsnovna škola "Sveti Sava" iz Istočnog Novog Sarajeva obilježila je mali jubilej, odnosno 25 godina od osnivanja škole. Svečanost je, uz prisustvo uglednih zvaničnika, gostiju, profesora, roditelja i građana Istočnog Sarajeva, priređena u sali Sportske dvorane "Slavija" u petak, 9. juna 2017. godine.

Na svečanosti je, među mnogobrojnim zvanicama, bio i  direktor Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske Predrag Damjanović.

Direktor škole Danijela Mrda uručila je povelju za izuzetan doprinos u radu i afirmaciji Osnovne škole "Sveti Sava" prvom direktoru ove škole Milovanu Bogdanoviću.

Plaketu je dobio i nastavnik matematike i informatike Nenad Pejović, koji je nagrađen za izuzetne rezultate sa učenikom na republičkom takmičenju iz ove oblasti.

Osnovci iz ove obrazovne ustanove su na pomenutoj proslavi svoj talenat predstavili kroz glumu, pjesmu i recitacije.

 

 

 

 

 

back to top

Film

Besplatna škola crtanog filma uskoro u na…

Objavljeno: 06.02.2018 - 12:45 / Hits:384 puta

Pravoslavni centar za mlade "Sveti Petar Sarajevski" u saradnji sa studiom crtanog filma SCF 98 iz Niša organizuje školu crtanog filma, a upis traje do 12. februara 2018. godine. Sve prijave i dodatne informacije možete slati/dobiti na broj telefona 066 549 150 ili na e-mail adresu: ., kao i na "fejsbuk": Православни центар за младе Митрополије дабробосанске Свети Петар Сарајевски Škola je besplatna!      ...

Radio Sa-RS