Menu
A+ A A-

Nakit "PD bracelets" našao mjesto na "Zimi u Istočnom Novom Sarajevu"

 zima ins stand pdManifestacija "Zima u Istočnom Sarajevu" prikupila je izlagače koji svoje kreativnosti, te turističko-ugostiteljske sadržaje svakodnevno predstavljaju posjetiocima.
 
Jedna od izlagača je i Bojana Šarović-Cicović, čiji je štand ispunjen raznovrsnim ručno rađenim nakitom.
 
"Za ovu priliku "Princess Design" izlaže aktuelnu kolekciju F|W 17./18. u okviru koje nudimo unikatan ženski i dječiji nakit ,ručne izrade i pletene kape koje su novitet. U ponudi su ogrlice, narukvice, naušnice za svečane prilike i nakit za svakodnevni pečat u originalnom styling-u", navodi Bojana i dodaje da nakit izrađuje od različitih materijala od kojih su najzastupljenije staklene perlice, zatim Cerski Kristal, metal, plastika, kožica i drugi repro materijali.
 
Ona ističe da je zadovoljna posjetama njenom štandu iz razloga što svaki originalni radovi privlače pažnju kupaca, pa tako i njen nakit koji je unikatan. 
 
Smatra da su ovakve manifestacije od velikog značaja kako za prodaju tako i za samu promociju svakog izlagača. Cijenjenost Bojaninog rada i ranije je bila primjećena, ističe da je učestvovala na još jednom za nju značajnom izlaganju.
 
"Naš mini brend je uzeo učešće na prvom Noćnom marketu 2017. godine u Palama i to je bilo prvo izlaganje ovog tipa", ističe Bojana i dodaje da su ovog vikenda priredili posebnu pogodnost za kupce, a radi se sniženju kompletnog asortimana kako bi svojim kupcima zahvalili na ukazanom povjerenju, te ih nagradili za novogodišnje praznike.
 
Svi zainteresovani građani koji žele da se uvjere u bogatu ponudu koje su ponudili izlagači, a pritom i obraduju svoje najdraže povodom novogodišnjih i božićnih praznika mogu da posjete manifestaciju, koja će u Istočnom Novom Sarajevu trajati do 27. januara 2018. godine.
 
 
 
 
 
 
 
Last modified onFriday, 22 December 2017 15:52
back to top

Život i stil

Radio Sa-RS