Menu
A+ A A-

Peti nastavak filma "Taxi" stiže ove godine

taxi auto 2018Sigurno se sjećate uzbudljive francuske akcijske komedije Taxi iz 1998. godine, koji je stvorio Luc Besson, a u glavnoj ulozi bio je nabrijani Peugeot 406 sedan.

Bilo je to daleko prije svemirskih filmova The Fast and The Furious, a osim zanimljivih detalja trkanja po Marseilleu scenario je bio prepun zabavnih skečeva.

Luc Besson potvrdio je kako će ove godine u kina stići peti nastavak filma Taxi. U glavnoj ulozi bit će tunirani Peugeot 407, kojeg će voziti policajac na tajnom zadatku u potjeri za italijanskim pljačkašima u Ferrarijima i Lamborginijima, navodi portal "Autopress".

 

 

 

back to top

Film

Besplatna škola crtanog filma uskoro u na…

Objavljeno: 06.02.2018 - 12:45 / Hits:379 puta

Pravoslavni centar za mlade "Sveti Petar Sarajevski" u saradnji sa studiom crtanog filma SCF 98 iz Niša organizuje školu crtanog filma, a upis traje do 12. februara 2018. godine. Sve prijave i dodatne informacije možete slati/dobiti na broj telefona 066 549 150 ili na e-mail adresu: ., kao i na "fejsbuk": Православни центар за младе Митрополије дабробосанске Свети Петар Сарајевски Škola je besplatna!      ...

Radio Sa-RS