Menu
A+ A A-

"OK cinema zona" na Tjentištu

cinema zona tjentisteSvi posjetioci ovogodišnjeg "Nektar OK Festa" imaće priliku da u "OK cinema zoni" tokom tri festivalske večeri uživaju u svjetskim filmskim ostvarenjima.

I ove godine jedinstveni filmski doživljaj pod zvjezdanim nebom biće omogućen zahvaljujući nastavku uspješne četverogodišnje saradnje između "Nektar OK Festa" i "Operacije kino".

"Operacija kino četvrtu godinu za redom nastavlja uspješnu saradnju sa "OK Festom" koji se svake godine tradicionalno održava na Tjentištu. U okviru "OK Festa" i ove godine će se prikazati tri filma koja su pažljivo odabrana od strane ekipe Operacije kino", rekla je Ajla Tucaković, predstavnica putujećeg kina "Sarajevo Film Festivala" i "Obala Art Centra".

Filmovi koje će publika biti u prilici da pogleda na Tjentištu svake večeri od 21 čas u okviru OK cinema zone, koja će biti locirana ispred Hotela „Mladost“ su:

"Sing Street" – petak, 30. juni
"Tour De France" – subota, 1. juli
"Neslavno slavna Florence" – nedjelja, 2. juli

Od 30. juna do 2. jula. Tjentište će biti epicenter zabave, avanture, pozitivnih misli i energije, a tome će svakako doprinijeti preko 20 vrhunskih izvođača koji će nastupiti na tri stejdža.

 

 

back to top

Region

Radio Sa-RS