Menu
A+ A A-

Koncert Željka Joksimovića - novogodišnji poklon OC "Jahorina"

zeljko joksimovic press jahorina sars1Srpski pop-pjevač Željko Joksimović održaće veliki muzički koncert za doček Nove 2018. godine ispred hotela "Bistrica" na Jahorini, a koji je zapravo novogodišnji poklon Olimpijskog centra "Jahorina" za sve posjetioce ove planine.

Joksimović je danas na Jahorini potpisao ugovor o saradnji sa direktorom OC "Jahorina" Dejanom Ljevnaićem i tom prilikom novinarima rekao da mu je drago što će po prvi put nastupiti na našoj olimpijskoj ljepotici.

"Drago mi je što sam ponovo na Jahorini, nisam dugo dolazio i nikada nisam imao koncert ovdje. Siguran sam da će ove godine Jahorina i Olimpijski centar napraviti pravu zimsku, lijepu, razglednicu, koja će krasiti ovu planinu u narednim godinama", istakao je Joksimović.

On je dodao da je srećan što će njegovi sugrađani imati još jednu destinaciju za skijanje i odmor, ali i fenomalni doček Nove 2018. godine, koji on najavljuje u najluđoj noći.

"To su moje impresije po pitanju svega što nas očekuje u noći 31. decembra i jako sam radostan što ću biti deo te manifestacije", istakao je pop-pjevač.

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić zahvalio se Joksimoviću što je izdvojio vrijeme da posjeti našu planinu, te podsjetio da je koncert besplatan za sve posjetioce i da očekuje dobru zabavu i odličan provod.

"Pored naših obaveza na pripremanju staza, na organizaciji sistema za vještačko osnježavanje, produžetku sezone, bavimo se i organizacijom događaja na planini. Zato smo se potrudili da dovedemo što poznatijeg i boljeg muzičara", rekao je Ljevnaić novinarima.

On je pozvao sve ljude iz Republike Srpske, FBiH, regiona i Evrope da dođu za Novu godinu na Jahorinu.

Predsjednik Nadzornog odbora OC "Jahorina" Nedeljko Elek dodao je da je menadžment OC napravio dobru sinergiju brenda olimpijske planine, te uz koncert Željka Joksimovića, koji je i sam brend za sebe, te kompaniju "M:tel" kao generalnog sponzora, veliku zahvalnost izrazio i Vladi i predsjedniku Republike Srpske, koji su finansijski pomogli sve dosadašnje projekte.

Direktor za marketing i prodaju kompanije "M:tel" Radmila Bojanić istakla je da je impresionirana time kako OC "Jahorina" posluje i da će ih ova kompanija podržati u narednim projektima.

"Naša kompanija je tržišno orijentisana i osluškuje korisničke zahtjeve, mi smo se odlučili da učestvujemo u narednim projektima OC "Jahorina" i da im budemo podrška u tome", kaže Bojanićeva.

Ona napominje da su osnovne vrijednosti na kojima se zasniva kompanija "M:tel", neprestani razvoj i kvalitet usluga sa širokom paletom, a kako navodi, to su prepoznali i kod rukovodstva OC "Jahorina".

 

Last modified onTuesday, 14 November 2017 18:44
back to top

Radio Sa-RS