Menu
A+ A A-

„Wizz Air“ traži 1.300 radnika

avion wizz air sa rsNajveća niskobudžetna aviokompanija u regionu, mađarski „Wizz Air“, danas objavljuje početak najveće kampanje zapošljavanja u svojoj istoriji, nudeći mogućnost zapošljavanja širom svoje razgranate mreže.

„WIZZ“ otvara gotovo 1.300 novih, direktnih radnih mjesta u narednoj godini, zahvaljujući dolasku 21 novog aviona „Airbus A320“ i „A321“ do kraja 2018, kao i uključivanju u saobraćaj 11 potpuno novih aviona koji su već isporučeni ove godine, čime će tim Wizz Aira brojati više od 4.500 kolega do kraja 2018.

Ekspanzija aviokompanije i mogućnosti za zapošljavanje se time neće završiti, pošto „WIZZ“ planira duplirati svoju flotu na više od 160 aviona do kraja 2024.

Ukupno će biti organizovano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Evrope sa željom da se privuku ambiciozne osobe sa strašću prema avijaciji, koje bi se pridružile njihovom profesionalnom timu.

Zainteresovani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore mogu učestvovati na svim konkursima koji budu raspisani.

Prema rasporedu održavanja konkursa, neće biti izbora u ovim zemljama u prvim mjesecima, ali se svi zainteresovani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore na najbližim ponuđenim lokacijama ili ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organizovan u tim zemljama.

 

 

 

Last modified onThursday, 28 September 2017 19:02
back to top

Region

Radio Sa-RS