Dragan Bogdanić sam sebi organizovao skup podrške

Napišite komentar

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke Teslić osuđuje sve vrste nasilja, pogotovo to što je u posljednje tri godine veliki broj raznih vidova nasilja nad građanima i imovinom na području naše opštine ostao nerazjašnjen, neriješen i neprocesuiran od strane MUP i okružnog tužilaštva.

teslic podrska bogdanicu

– Upravo iz tog razloga nije nam jasan razlog i povod za jučerašnje proteste u organizaciji SNSD i vanredne sjednice Skupštine opštine Teslić, kojima su dali sebi za pravo da se stave iznad institucija MUP i tužilaštva, u koje se inače zaklinju – navode u SDS.

Pitaju da li to SNSD i Dragan Bogdanić nisu zadovoljni radom okružnog tužilaštva, MUP i sudstva i da li protestima koje organizuju, te vanrednom sjednicom SO Teslić – prejudiciraju rezultate istrage koja je u toku, dok je osumnjičeni u pritvoru i koji je u obradi tužilaštva? Zašto pravdu traže na ulici?

– Zašto vrše javni pritisak na MUP i tužilaštvo? Zašto ne prepuste institucijama da rade svoj posao? Da li SNSD-ova skupštinska većina u lokalnom parlamentu zaključcima, te izjavama predsjednika SO Teslić i odbornika kojima sugerišu MUP i tužilaštvu način i pravac na koji treba da usmjere svoju istragu – znači da SNSD i Dragan Bogdanić ne vjeruju da MUP i Tužilaštvo odgovorno rade svoj posao i da prilikom sprovođenja istražnih radnji neće uvažiti sve činjenice i dokaze koji su im na raspolaganju? – pitali su oni.

Navode da je proteste koje je juče organizovao Dragan Bogdanić i SNSD u podršku samima sebi, javnost je odmah prepoznala kao farsu u kojoj su natjerani da učestvuju radnici nekoliko javnih preduzeća sa područja opštine Teslić, u radno vrijeme u 9 sati ujutru.

– Cilj tog cirkusa je bio da se javnost ubijedi da incident koji se desio prije nekoliko dana nije proizvod ličnih relacija Dragana Bogdanića, nego da se radi o široj zavjeri protiv njega, u šta ne vjeruju ni njegovi najbliži saradnici – naveli su u SDS Teslić.

Navode da odbornici Srpske demokratske stranke nisu željeli da učestvuju u današnjem cirkusu u organizaciji SNSD i Dragana Bogdanića.

– Predsjednik Kluba odbornika Srpske demokratske stranke u SO Teslić, Milan Kasapović i odbornik SDS u SO Teslić, Aleksandar Šakanović po ko zna koji put u izjavi za medije da SDS osudili su sve vidove nasilja, ali su naglasili da je besmislena kvalifikacija da se za unutarstranački SNSD incident optužuje načelnik opštine i SDS, te da je iz istog razloga besmisleno i učešće odbornika SDS u takvoj vanrednoj sjednici SO Teslić koja ima za cilj donošenje takvog zaključka – navode oni.

Dodaju da jučerašnji zaključci SNSD skupštinske većine mogu biti samo povod za tužbe zbog insinuacija i etiketiranja, te će svi oni koji su glasali za takav zaključak i javno za medije iznijeli takve tvrdnje na sudu morati da se pravdaju odakle im pravo za to i na osnovu kojih dokaza.

SDS: Boljeg za nas nema

– Najiskrenije i od srca, mi iz SDS Draganu Bogdaniću ne želimo nikakvo zlo, već da ga Bog što duže poživi i da što duže bude na čelu SNSD u Tesliću, jer boljeg za nas od njega odavno nije bilo na čelu te stranke, što pokazuju i jučerašnji ne pretjerano inteligentni potezi koji su već naišli na sveopštu osudu javnosti – zaključili su oni.

  • Izvor: srpskainfo.com
Napomena i uslovi komentarisanja
Napomena: Komentari čitalaca ne predstavljaju stav redakcije portala Sarajevo-RS.com. Za sadržaj i tačnost komentara čitalaca ne odgovaramo. Sadržaj se periodično pregledava i neprikladni komentari se uklanjaju. Sarajevo-RS.com zadržava pravo brisanja komentara, kao i blokiranja korisničkog imena bez najave i bez objašnjenja.
Uslovi komentarisanja: Strogo je zabranjen govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke. Administrator će izbrisati sve komentare koji na bilo koji način vrijeđaju druge ili svojim sadržajem nisu na adekvatnom mjestu.
Prijavite se napišite svoj komentar...
Prijavi se putem
ili ostavi komentar kao gost
Učitavanje komentara... Komentar će biti osvježen nakon 00:00.

Budite prvi i dodajte komentar.

nazad na vrh