Otvara se Klub za traženje posla u Istočnoj Ilidži Istaknuto

Napišite komentar

U okviru Zavoda za zapošljavanje Republike Srpske, u prostorijima Biroa za zapošljavanje u Istočnoj Ilidži, u srijedu, 26. decembra 2018. godine, biće otvoren Klub za traženje posla, koji će pomoći mladima u postavljanju ličnih ciljeva i jačanju samopouzdanja, navedeno je u saopštenju iz Zavoda za zapošljavanje RS.

zavod za zaposljavanje tabla

Kako se navodi, radi se o aktivnoj mjeri zapošljavanja čija je svrha da se nezaposlenom licu pruži kontinuirana pomoć u traženju posla. Klub za traženje posla u Istočnoj Ilidži biće ukupno deseti klub ove vrste u Republici Srpskoj.

Plan je da se u 2019. godini nastavi sa širenjem mreže klubova da bi što veći broj nezaposlenih mladih ljudi dobio ovu vrstu podrške u aktivnom traženju posla. Od početka implementacije ove aktivne mjere u Republici Srpskoj podršku u aktivnom traženju posla dobilo je 4.780 mladih ljudi, od kojih 2.990 žena i 1.790 muškaraca. Od ukupnog broja učesnika zaposlilo se njih 2.460.

Početak otvaranja Kluba zakazan je za 10:00 časova, a njemu će prisustvovati direktor Zavoda za zapošljavanje Miroslav Vujičić, rukovodilac Projekta za zapošljavanje mladih i direktor predstavništva njemačke kompanije GOPA u BiH Ranko Markuš i šef Biroa za zapošljavanje Istočna Ilidža Snježana Elez.

Ćosić: Očekujemo da ''Zima u Istočnom Novom Sarajevu'' preraste u tradiciju Istaknuto

Napišite komentar

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić rekao je  večeras novinarima na otvaranju manifestacije ''Zima u Istočnom Novom Sarajevu'' da očekuje da ona preraste u tradiciju, iako se održava tek drugu godinu zaredom u ovoj opštini.

cosic zima ins

Ćosić je istakao da će posjetioci ove manifestacije, ove godine imati priliku da uživaju u mnoštvu zabavno-kulturnog sadržaja, kao i u raznovrsnoj prodajnoj i izložbenoj ponudi. Prema njegovim riječima, ovih dana će u okviru manifestacije sa radom početi zimski pab, klizalište, luna-park i igraonica za djecu.

Načelnik opštine kaže da je cilj organizacije ovakve manifestacije promocija turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala opštine Istočno Novo Sarajevo, a svoje priliku da predstave svoje proizvode imaće 15 izlagača.

Podsjećamo, povodom Nikoljdana i Nikoljdanskih svečanosti, najmlađim stanovnicima opštine Istočno Novo Sarajevo sutra će biti podijeljeni pokloni. Program počinje od 12:00 časova.

U četvrtak, 27. decembra, u 12.00 časova Deda Mraz će najmlađim sugrađanima podijeliti novogodišnje paketiće. U okviru manifestacije, na Badnji dan, 6. januara, od 17.00 časova biće organizovano kićenje badnjaka.

Povodom proslave Dana Republike Srpske, 9. januara u 20.00 časova predviđen je koncert pjevačice Ane Bekute.

U nedjelju, 13. januara, pravoslavna Nova godina biće dočekana uz koncert grupe "Legende", čiji je nastup zakazan za 22.00 časa, a ponoć biće upriličen raskošan vatromet.

Festival 84 među TOP 10 evropskih muzičkih festivala Istaknuto

Napišite komentar

Organizacija EXIT-ovog muzičkog festivala ''Festival 84'' protekle zime na Jahorini pokazala se kao veoma uspješan potez, a dokaz tome je zvaničan izbor ove manifestacije u red najboljih evropskih festivala u 2018. godini, ulazak u finale i najuži izbor od deset najboljih novih festivala, saopšteno je iz OC ''Jahorina''.

festival 84 jahorina koncert

Evropske festivalske nagrade ili festivalski ''Oskari'', kako se popularno nazivaju, predstavljaju najznačajnije festivalsko priznanje na svijetu, gdje se u konkurenciji od 300 evropskih festivala, glasovima miliona obožavalaca raznih festivala širom svijeta i stručnog žirija, sastavljenog od vodećih eksperata iz svjetske muzičke industrije, biraju najbolji.

Osnivač EXIT-a i Festivala 84 Dušan Kovačević rekao je da je ovo izuzetno priznanje za Festival 84 i da to nije nagrada samo za muzički program, već i za sve ono što ovaj festival predstavlja, budeći olimpijski duh i ono najbolje među ljudima na ovim prostorima.

"Priznanje za nas predstavlja snažan podstrek da u narednom periodu zajedno sa Olimpijskim centrom "Jahorina" učvrstimo poziciju jednog od najvećih zimskih muzičkih festivala na svijetu, a publika uskoro može da očekuje neka fantastična iznenađenja", rekao je Kovačević.

Direktor OC "Jahorina" Dejan Ljevnaić ističe da su od samog početka realizacije muzičkog festivala na Jahorini vjerovali da on ima potencijal da preuzme primat da bude jedan od najpopularnijih festivala u Evropi.

"Čestitam Dušanu i cijelom EXIT timu koji su kreirali i realizovali ovaj festival i izuzetno mi je drago što smo i mi bili dio ekipe koja je učestvovala u stvaranju Festivala 84. Ovaj festival je probudio region i ujedinio ga upravo na olimpijskoj planini Jahorini, za šta se i mi kao menadžent OC "Jahorina" borimo", kaže Ljevnaić.

Sam EXIT, kao aktuelni nosilac titule najboljeg evropskog festivala i ove godine je dobio ogromno priznanje stručnjaka iz festivalske industrije. EXIT se i ove godine našao među šest društveno najangažovanih festivala u kategoriji "Take a Stand".

Premijerno izdanje Festivala 84 održano je ove godine od 15. do 18. marta na olimpijskoj Jahorini uz ukupnu posjetu od preko 20.000 ljudi!  Festival je spojio zimske ekstremne sportove i vrhunski muzički program, uz sjajne izvođače kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Patrice Baumel, Umek, Burak Yeter, Mahmut Orhan, Filatov & Karas, Eric Cloutier, Sandrino, Bad Copy, Frenkie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Billain, Marko Nastić, Dejan Milićević, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, Black Acid, Vanyano, After Affair, Woodie, A Skitzo i brojne druge.

Doček pravoslavne Nove godine uz grupu ''Legende'' Istaknuto

Napišite komentar

Sad već tradicionalna zimska manifestacija "Zima u Istočnom Novom Sarajevu" biće održana na starom mjestu, kod sportske dvorane, od 18. decembra 2018. do 13. januara 2019. godine uz raznovrstan muzički, zabavni i kulturni program.

istocno novo sarajevo

Opština Istočno Novo Sarajevo je za svoje sugrađane pripremila bogat sadržaj, pa će svi posjetioci imati priliku da kupuju u zimskom marketu, zabave se u dječijoj igraonici - Luna parku, koriste klizalište ili posjete Zimski pab.

Nakon svečanog otvaranja 18. decembra, koje počinje od 19:00 časova, nastupiće Pavle Ivanović i bend, gdje će građani ove opštine moći da se zabave uz odličnu muziku, kuvano vino i pivo.
Narednog dana, 19. decembra, biće priređen zanimljiv program za najmlađe, kojima će povodom obilježavanja Svetog Nikole biti uručeni pokloni. Program počinje u 12:00 časova.

Dječija Nova godina uz specijalni muzičko-zabavni program za naše najmlađe stanovnike i podjela paketića biće održana 27. decembra sa početkom od 12:00 časova.

U nedjelju, 6. januara na Badnje veče, planirano je okupljanje stanovnika zbog tradicionalnog kićenja badnjaka i proslave ovog dana, a program počinje od 17:00 časova.

Tradicionalna proslava Dana Republike Srpske - 9. januara biće održana na istom mjestu uz koncert folk pjevačice Ane Bekute. Početak programa je predviđen za 20:00 časova.

Posljednja manifestacija održana na ovogodišnjoj "Zimi u Istočnom Novom Sarajevu" predviđena je za 13. januar 2019. godine, gdje će stanovnici Istočnog Sarajeva dočekati pravoslavnu Novu godinu uz grupu "Legende".

Koncert počinje u 22:00 časa, a iza ponoći će biti priređen i vatromet.

Direktor bolnice ''Srbija'' nezakonito kaznio ljekare zbog sindikalnog rada Istaknuto

Napišite komentar

Odluku o smanjenju primanja radiolozima Kristini Kanostrevac i Miodragu Trkulji, sad već bivši direktor Bolnice ''Srbija'' Goran Todorović potpisao je, a bez prethodno provedenog disciplinskog postupka. Vjerovao je na riječ načelnici Odjeljenja radiologije Zorici Mirvić, koja je, tvrde izvori Žurnala, zapravo njegova desna ruka i podrška u poslovima koje je sprovodio u “Srbiji”.

bolnica srbija

Direktor bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu Goran Todorović podnio je ostavku jer njegove kolege “nemaju strpljenja”. Ljekari, nakon osam godina trpljenja lošeg menadžerskog rada, neisplaćivanja plata i naknada, dugogodišnjeg zaobilaženja radničkih prava, zakidanja za poreze i doprinose, odlučili su se na protest i štrajk.

Todorović ih je optužio da “nisu voljni, a ni strpljivi kada je u pitanju rješavanje problema”. Prethodno je vladavinu zapečatio klasičnim mobingovanjem radiologa Kristine Kanostrevac i Miodraga Trkulje zbog sindikalnog djelovanja, kaznivši ih smanjenjem plate.

Odluku o smanjenju primanja u naredna tri mjeseca u iznosu od 15, odnosno 10 odsto potpisao je rano jutros, a bez prethodno provedenog disciplinskog postupka. Vjerovao je na riječ načelnici Odjeljenja radiologije Zorici Mirvić, koja je, tvrde izvori Žurnala, zapravo njegova desna ruka i podrška u poslovima koje je sprovodio u “Srbiji”.

Kako su Kanostrevčeva i Trkulja 15. i 22. novembra, od 12 do 12.20 časova prisustvovali informativnom zboru Strukovnog sindikata doktora medicine RS, na kojem su informisani o svojim pravima, ali i načinima sindikalnog djelovanja, načelnica Mirvić se požalila da su, bez prethodnog dogovora, napustili svoja radna mjesta.

Nikom ništa uz izvinjenje

Međutim, ljekari, tvrde izvori Žurnala, a stoji i u njihovim obrazloženjima dostavljenim Todoroviću, nisu napuštali bolnicu i u svakom momentu bili su dostupni pacijentima. Direktor “Srbije” potom je od njih tražio da dostave pismeno izvinjenje načelnici, iako ničim nisu prekršili radnu disciplinu, a kada su radiolozi prećutali, odlučio je da im “pokaže ko je gazda u kući”.

Da bi ih dodatno uplašio, izvinjenje je zatražio uz navodni dogovor sa ministrom zdravlja i socijalne zaštite RS Draganom Bogdanićem.

U taze potpisanom rješenju stoji da je Mirvićeva dvije prijave podnijela odmah nakon održavanja skupova, “jer nije mogla da organizuje minimum rada u Službi radiologije”. Međutim, načelnica radiologije očito nije upućena u radnička djelovanja pa joj minimum procesa rada nije ni bio potreban, jer odavno najavljeni dvadesetominutni zbor nije značio i štrajk.

“S obzirom na to da je načelnik Odjeljenja Zorica Mirvić poznata kao principijelan i odgovoran rukovodilac, što traži i od od podređenih u službi, to poslodavac nije imao razloga da sumnja u istinitost njenih prijava”, stoji u Todorovićevom obrazloženju kazne za radiologe.

Sindikat: Podnosimo krivične prijave

Kako ovo nije prvi slučaj progona Kanostrevčeve i Trkulje u bolnici “Srbija”, Strukovni sindikat doktora medicine Republike Srpske odlučio je da podnese krivične prijave protiv odgovornih.

“S obzirom da se radi o nedozvoljenom djelu po više osnova, Strukovni sindikat doktora medicine RS pokrenuće sve zakonom predviđene postupke, počev od krivičnih prijava protiv Todorovića i Mirvićeve pa nadalje. Ovo više ne smije da se dešava u našim zdravstvenim ustanovama”, kategoričan je predsjednik Sindikata Miodrag Femić.

O ovom slučaju govoriće i 12. decembra pred predstavnicima Konfederacije nezavisnih sindikata u Briselu, a zasjedaće i štrajkački odbor “Srbije”.

Sindikalci najavljuju da neće odustati dok diskriminatorska odluka koja se odnosi na njihove kolege ne bude povučena, ali i zaustavljeno konstantno maltretiranje optuženih radiologa.

Vrhunac bahatosti: Todorović ne zna koliko duguje za doprinose

"Sa mjesta direktora povlačim se iz principijelnih razloga jer mi se čini da Sindikat i neki drugi ljudi ne pokazuju dovoljno dobre volje da Bolnicu povedemo korak naprijed. Što se tiče planova za 2018, nismo ostvarili rezultate. Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da neki ljudi misle da je dovoljno doći na posao i da to obezbjeđuje njihovo primanje", rekao je danas Todorović teatralno podnijevši ostavku.

Riječ je o direktoru javne zdravstvene ustanove, kako je Žurnal već pisao, koji nije upućen koliko godina njegovim uposlenicima nisu uplaćivani porezi i doprinosi.

Za 53 mjeseca, koliko je bio na čelu bolnice predizborno nazvane „Srbija“ medicinarima je isplatio 51 platu.

“Po osnivanju nove Vlade RS stupiti u pregovore oko naknadne isplate zaostalih plata i rješenja pitanja neuplaćenih doprinosa u trajanju od oko osam godina“, napisao je u dokumentu dostavljenom štrajkačima u bolnici.

Prije samo dva mjeseca otvorena je novoizgrađena bolnica u Istočnom Sarajevu koja je koštala 54,5 miliona KM. Ovi krediti biće vraćeni u 72 rate. Vrh vlasti tada je istakao da je u pitanju moderna i funkcionalna zdravstvena ustanova u kojoj će medicinska zaštita biti dostupna za oko 120.000 građana Sarajevsko-romanijske regije.

Do danas niko od ljekara i pacijenata nije kročio u modernu zdravstvenu ustanovu.

OC ''Jahorina'' očekuje odličnu predstojeću zimsku sezonu Istaknuto

Napišite komentar

Sportsko-muzičkom manifestacijom ''Jahorina Ski retro Opening'', koja će se održati od 13. do 16. decembra 2018. godine, Olimpijski centar ''Jahorina'' će svečano označiti početak nove zimske turističke 2018/19. sezone.

jahorina skijanje 2018 sars

Iz OC ''Jahorina'' kažu da, iako sezona zvanično nije počela, za prvih deset dana skijanja na planini prihodi od prodaje ski karata su uvećani za gotovo 100 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Podsjećanja radi, prethodna skijaška sezona na Jahorini je bila rekordna po svim parametrima.

''Zahvaljujući sistemu za vještačko osnježavanje, stanje na jahorinskim stazama je odlično i OC ''Jahorina'' će spremno dočekati ''Retro ski opening'' od 13. do 16.12.2018. godine kada će u pogon biti pušteni, pored ski lifta ''Poljice'' i šestosjed ''Poljice'' i ''Ogorjelica'', i za najmlađe ski vrtić ''Poljice'' i novoizgrađeni ski vrtić ''Rajska dolina''. Za skijaše će raditi prodajna mjesta Poljice, Ogorjelica, Bistrica i Rajska dolina, a svi će moći da iskoriste nevjerovatan popust na ski karte od 70 odsto'', navodi se u saopštenju iz OC ''Jahorina''.

Dobar provod na Jahorini ne jenjava, tako će svi posjetioci Jahorine 15. decembra imati priliku da uživaju uz pjesme Crvene jabuke, dok se za 29.12.2018. sprema poseban spektakl, koncert Lepe Brene, kojim će na Jahorini početi novogodišnje slavlje.

Kištra organizuje 6. ''Zimski festival zanatskog piva'' Istaknuto

Napišite komentar

Šesti po redu ''Zimski festival zanatskog piva'' biće održan u subotu, 22. decembra 2018. godine, na kojem će se ovog puta okupiti devet izlagača ovog piva iz Republike Srpske, FBiH i Crne Gore. I ovog puta, cilj organizacije Festivala jeste promocija kulture zanatskog pivarstva, druženje i upoznavanje javnosti o različitim vrstama zanatskog piva.

zanatsko pivo festival sars

Organizator, Udruženje za promociju zanatskog pivarstva ''Kištra'' iz Istočnog Sarajeva, očekuje proizvođače poput ''Kraft delegate'' iz Sarajeva, ''Raft Brewery'' iz Foče, ''Birokrata'' iz Pala, ''Majstor za pivo'' iz Istočnog Sarajeva i ''Fabrika'' iz Crne Gore.

Po prvi put, ove godine ''Zimski festival zanatskog pivarstva'' će biti takmičarskog tipa, te će svi posjetioci uz kupljenu ulaznicu dobiti glasački listić putem kojeg će birati svog favorita, odnosno izabrati najboljeg izlagača.

Festival će se održati i ovog puta u prostorijama bivšeg Doma kulture u Istočnom Novom Sarjaevu, a cijena ulaznice iznosiće 3 KM, dok će se cijene piva kretati između tri i pet konvertibilnih maraka.

Početak Festivala zakazan je za 17:00 časova.

Javni poziv za zakup prodajno-uslužnog prostora na ''Zimi u Istočnom Novom Sarajevu''

Napišite komentar

Opština Istočno Novo Sarajevo i ove godine organizuje manifestaciju ''Zima u Istočnom Novom Sarajevu'', koja je turističko-zabavnog karaktera i ima za cilj promociju turističkih, ugostiteljskih, kulturnih i zabavnih potencijala ove opštine i namijenjena je svim građanima.

zima ins stand pd

Iz Kabineta načelnika opštine za Sarajevo-RS portal je saopšteno da će se ovogodišnja ''Zima u Istočnom Novom Sarajevu'' održati od 18. decembra 2018. godine do 15. januara 2019. godine na istom mjestu kao i prethodnih godina, ispred sportske dvorane.

U prilogu ove informacije nalaze se dva Javna poziva i prijavni obrasci, koje možete preuzeti na linku ovdje.

 

Informacije za plaćanje i lokacije parkinga na Jahorini za Cecin koncert Istaknuto

Napišite komentar

Olimpijski centar ''Jahorina'' izdao je danas saopštenje u kojem se navodi da svi posjetioci, koji u subotu 1. decembra 2018. godine budu posjetili ovu planinu zbog održavanja muzičkog koncerta Svetlane Cece Ražnatović, koji će početi od 20:00 časova, slijede upute kako bi se olakšao dolazak, nesmetao odvijao saobraćaj i uredno organizovao parking prostor za sva vozila.

ceca plakat jahorina

Svi posjetioci koncerta moći će svoja putnička motorna vozila da parkiraju na prostorima Poljice 1, Poljice 2, Poljice 3 i Poljice 4 (novi parking), zatim na parkingu ispred hotela "Board", "Košuta", "Nebojša", "Cicović" (garaža), "Jahorina 1", "Jahorina 2", "Rajska dolina", pansiona "Santing" i "Vidikovac".

Cijena parking mjesta za putnička vozila koštaće 5 KM, dok će autobusi moći da parkiraju po cijeni od 20 KM na prostoru Solana.

Saobraćaj od Vučjeg mosta do raskrsnice hotela "Bistrica" je zatvoren, i sva vozila se usmjeravaju u dvosmjernu traku pored hotela "Nebojša". Da bi svi uživali na planini i stigli na vrijeme obezbjeđeni su "Šatl busevi" koji polaze ispred hotela "Šator" od 17h, i vršiće prevoz putnika u oba pravca do kasno u noć.

Obezbjeđenje i održavanje navedenih lokaliteta će vršiti redari OC "Jahorine", čiji će uniformisani radnici vršiti naplatu parkinga prema važećem cjenovniku. Prostori na kojima nije organizovano parkiranje poput privatnih parking mjesta (vikend naselja i hotela), se neće naplaćivati.

Koristimo takođe priliku da upoznamo sve ljubitelje Jahorine da je strogo zabranjeno ostavljanje motornih vozila na javnim površinama, tako da će svi prekršioci biti strogo sankcionisani.

Rukovodstvo bolnice ''Srbija'' ne može ispuniti sve zahtjeve radnika Istaknuto

Napišite komentar

Zaposleni u Bolnici ''Srbija'' u Istočnom Sarajevu pokazali su kako izgradnjom nove zgrade bolnice, koja je ponijela novo ime, ''Srbija'', nisu svi problemi riješeni. Oni su poručili da će 4. decembra, odnosno u naredni ponedjeljak, obustaviti rad u ovoj bolnici ukoliko im se ne isplate doprinosi za avgust, plate za septembar i oktobar sa doprinosima i naknade do 4. decembra.

bolnica srbija

Na ove zahtjeve direktor Bolnice Goran Todorović kaže da je septembarska plata za 5. decembar maksimum koji im on može ponuditi, te da je i to obezbjedio uz, kako je rekao, nadljudske napore.

Todorović bi danas u Banjaluci trebalo da razgovara sa ministrom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Draganom Bogdanićem, te pokuša pronaći bilo kakvu mogućnost da neko od njih održi sastanak sa radnicima bolnice, kako bi ovaj problem bio riješen.

On smatra da najavljeni štrajk 4. decembra ne podrazumijeva potpunu obustavu rada, te da će ispoštovati propisane uslove minimalnog funkcionisanja Bolnice i da sigurno niko, kome bude potrebna zdravstvena zaštita, pogotovo hitna, neće biti oštečen.

Prema njegovim riječima, porodilište, ginekologija, intenzivna njega i neke službe će raditi kao uvijek, a ambulantne službe će raditi po principu dežurstava.

Borba protiv nasilja nad ženama: Nijedna žena nije nevidljiva Istaknuto

Napišite komentar

Udruženje žena ''Viktorija'' iz Pala i ''Jake žene'', povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, organizovale su juče u Palama Okrugli sto u saradnji sa Fondacijom ''Cure''.

viktorija pale

Predsjednik Udruženja žena "Viktorija" Mladenka Santrač rekla je da je Okrugli sto organizovan sa ciljem da se kod žena koje trpe nasilje probudi svijest i da se kažu da nijedna žena nije nevidljiva.

"Apelujemo na društvo da svi koji primjete u svom okruženju bilo koji oblik nasilja, da obavezno prijave nadležnim institucijama. Prema podacima koje smo dobile iz Centra za socijalni rad Pale, nasilje nad ženama i djevojčicama je smanjeno u odnosu na prošlu godinu", kaže Santračeva.

Ona dodaje da je jučerašnji dan - 25. novembar - Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama obilježen uličnom akcijom.

Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama se obilježava od 1981. godine, kada je ustanovljen na prvom sastanku feministkinja Latinske Amerike i Kariba (Feminist Encuentro), održanom u Bogoti, u Kolumbiji. Na sastanku su žene govorile o porodičnom nasilju, silovanjima i seksualnim zlostavljanjima, te nasilju koji žene trpe pod režimima, uključujući torturu i nasilje nad političkim zatvorenicima.

Prodaja ulaznica za koncert Cece Ražnatović od 1. novembra Istaknuto

Napišite komentar

Koncert balkanske folk pjevačice Svetlane Cece Ražnatović biće upriličen 1. decembra 2018. godine na Jahorini u organizaciji Olimpijskog centra ''Jahorina'', a povodom svečanog puštanja u rad sistema za vještačko osnježavanje.

ceca plakat jahorina

Ulaznice za koncert biće u prodaji od četvrtka, 1. novembra 2018. godine, a zainteresovani građani mogu ih kupiti putem portala kupikartu.ba i na prodajnim mjestima, odnosno u hotelu "Bistrica", u kafe piceriji "Astorija" u Palama, kozmetičkom salonu "Kiss" u Istočnom Novom Sarajevu i u klubu "Fjord" u Bijeljini.

Cijena ulaznica iznosi 50 KM za izuzetno tražene VIP pozicije na ovom koncertu, dok je cijena "classic" karata 20 KM. Ova karta će od 20. novembra koštati 30 KM, dok će VIP ulaznice poskupiti na 100 KM.

Iz OC "Jahorina" kažu da će publika po prvi put na Jahorini imati priliku da uživa u koncertu Cece Ražnatović, u njenim starim i novim pjesmama.

Sve dodatne informacije u vezi sa koncertom možete dobiti putem telefona +387 57 270 003; i +387 57 270 020; kao i putem maila Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Istočno Sarajevo

Prev Next